Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a tündérmesékben? Van igaz szerelem?
Nem hiszek a tündérmesékben, van igaz szerelem, létezik olyan pasi (én is ilyen vagyok), és nem minden pasi egy disznó (én sem)!
Akkor megfordítom:
Hisztek abban, hogy létezik olyan csaj aki szívből szeret, nem csal meg , azon van hogy boldoggá tegyen és te vagy a legfontosabb neki a világon? Létezik ez vagy minden csaj egy kva., csak idő kérdése míg kiderül??
Remélem érzed, hogy mennyire primitív, és általánosító volt a kérdésed. Pont ezért estél pofára eddig (ami gondolom a kérdést is szülte).
Az első válaszoló pedig szánalmas, utálom az ilyen embereket. A korrekt viselkedés nem a külsődtől függ, hanem attól, hogy mi van a lelkedben és az agyadban. Ha meg nem vesznek észre a nők, akkor meg gondolkozz el az életed értelmén, meg hogy mit csinálsz rosszul. Érdekes módon én sem vagyok egy adonisz, mégis mindig jó+okos nőim voltak. Ez csak akarat és hozzáállás kérdése.
"Hisztek abban, hogy létezik olyan pasi aki szívből szeret, nem csal meg , azon van hogy boldoggá tegyen és te vagy a legfontosabb neki a világon? Létezik ez vagy minden pasi egy disznó csak idő kérdése míg kiderül??"
Majd jön a herceg fehér lovon? Akarom mondani fekete luxusautón és megment?
Nem, nem hiszek a tündérmesékben, a szerelemben sem hiszek, mert én abban hiszek, amit látok és érzek, 21 éves vagyok, még soha nem voltam szerelmes, pedig normális srác vagyok, és vannak érzéseim. Nyál és giccs ezt látom magam körül. Lehet, hogy létezik szerelem, de kihalóban van ebben az üres sivár trágya világban, ahol az emberi értékek lósz@rt sem érnek. Szépség, siker, pénz, csillogás. Ez a fontos az embereknek, akik átgázolnak egymáson, és megalázzák egymást, a nők egyébként ebben nagyobb mesterek, mert ők kevésbé nyíltan csinálják, amúgy ja, minden pasi disznó, és minden nő kurv@, legalábbis a társadalom ezt várja el.
Szerelem? Ahhoz érett felelős gondolkodás, érett döntések kellenének és ÖNZETLENSÉG, ami viszont már kiveszett az emberekből.
Szóval szerintem aki még a mai világban hisz a tündérmesékben, az vagy nagyon naív, vagy nagyon ostoba, és előbb utóbb csúfosan át fognak rajta gázolni, mert nagyon sebezhető.
"Az igaz szerelem, olyan mint a sokak által valódinak hitt igazgyöngy. Nos ebben a formában ez nem létezik, tenyésztett gyöngy a helyes megnevezés."
Őőőőő zárjam be egy pincébe és dugjak valamit a... hova is, hogy szerelmet termeljen? Hmmm nem, szerintem nem jó megoldás a Stockholm szindrómára alapozni. XD
"Hisztek a tündérmesékben?" - Nem
"Van igaz szerelem?" - Van szerelem, egy hihetetlenül intenzív élmény, de nem kell túlértékelni, ugyanis nem több egy természetes drogmámornál, egy kémiai reakció.
"létezik olyan pasi aki szívből szeret, nem csal meg , azon van hogy boldoggá tegyen és te vagy a legfontosabb neki a világon?" - Ilyen egy átlagos, _normális_, működő házaspárban a férfi és a nő viszonya. Ez a házaspárok és egyéb párok egy részére, kevesebb mint felére jellemző, de nem túl ritka.
"Létezik ez vagy minden pasi egy disznó csak idő kérdése míg kiderül??"
Az ilyen "minden pasi disznó", "minden nő kurvа" stb. elméleteket neurotikus nők és férfiak szokták vallani. Ezt ki kell nőni, ill. ki kell gyógyulni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!