Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hisztek a tündérmesékben? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a tündérmesékben? Van igaz szerelem?

Figyelt kérdés
Hisztek abban, hogy létezik olyan pasi aki szívből szeret, nem csal meg , azon van hogy boldoggá tegyen és te vagy a legfontosabb neki a világon? Létezik ez vagy minden pasi egy disznó csak idő kérdése míg kiderül??
2011. dec. 16. 03:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
14%

Létezik, csak nem veszitek észre, hiszen olyna ronda a szemetekben.

21/f, aki úgy néz ki magányos marad örökre

2011. dec. 16. 03:33
 2/19 anonim ***** válasza:
16%

Nem kell nektek ilyen pasi, ha van is, szerintetek ronda.

Maradjatok csak a jó képű, aljadékoknál, akik kihasználnak megcsalnak és megvernek titeket.

21/magányos fiú, aki nem kell senkinek sem, csak mert alacsony, meg jó fiú

2011. dec. 16. 03:34
 3/19 anonim ***** válasza:

Hiszek, és ennek nem igazán van köze a kinézethez, bár abban van valami, hogy a "szép" emberek gyakran elszállnak maguktól.

Abban is hiszek, hogy létezik olyan lány, aki szívből szeret, nem csal meg, azon van, hogy boldoggá tegyen és én vagyok a legfontosabb neki a világon. Már csak meg kéne találnom.

2011. dec. 16. 03:46
 4/19 guilelessgirl17 ***** válasza:
persze hogy létezik :) csak mindenkinek meg kell találnia azt a kincset :$ ami a mai világba igen nehéz :/ mert elveszi az emberek eszét a csillogás,és a divat világa -.-
2011. dec. 16. 07:02
 5/19 anonim ***** válasza:
Én valószínű megtaláltam ezt a fiút. Imád, én is őt, azt mondja, ha elvesztene nem keresgélne tovább, én vagyok számára az ideális barátnő. Majd később még házasság is lehet belőle. Remélem így is lesz és boldogan fogunk élni. 19/L 20/F
2011. dec. 16. 08:11
 6/19 anonim ***** válasza:
58%
Nincs ilyen. Kihalt. Isten hozott a valóság sivatagában...
2011. dec. 16. 08:11
 7/19 anonim ***** válasza:

Én hiszek, csak abban nem hiszek már, hogy velem is megtörténhet... Két pár is van a társaságomban, akiknek a története mesébe illő (persze azt még nem tudom, hogy ez örökre így marad-e...).

23N

2011. dec. 16. 08:47
 8/19 anonim ***** válasza:
Persze hogy hiszek benne, Jézus téged is szeret :))
2011. dec. 16. 08:49
 9/19 anonim ***** válasza:

Létezik, de ő az enyém 9 éve. :)

27/n

2011. dec. 16. 08:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Kislánykoromtól fogva hittem benn, hogy jön, aki mindent visz...aztán 22 év csalódás közben kezdtem feladni... csak az élvezeteknek éltem, és közben folytogatott a sírás minden percben, hogy magányosan fogok élni. Jártam pszichoterápián is, annyira felemésztettek a csalódások. Pedig világéletemben optimista voltam és magabiztos, csak kifogytam akkor.

Aztán 22 év után találkoztam a Herceggel, akit egész Életemben vártam! :) Kisütött a Nap, és az égen szivárvány, minden percben én vagyok az a bizonyos királylány a királyfi oldalán. :)

Szóval igen, létezik, csak szíved minden porcikájával hinni kell, hogy eljön.

23N

2011. dec. 16. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!