Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a tündérmesékben? Van igaz szerelem?
Létezik, csak nem veszitek észre, hiszen olyna ronda a szemetekben.
21/f, aki úgy néz ki magányos marad örökre
Nem kell nektek ilyen pasi, ha van is, szerintetek ronda.
Maradjatok csak a jó képű, aljadékoknál, akik kihasználnak megcsalnak és megvernek titeket.
21/magányos fiú, aki nem kell senkinek sem, csak mert alacsony, meg jó fiú
Hiszek, és ennek nem igazán van köze a kinézethez, bár abban van valami, hogy a "szép" emberek gyakran elszállnak maguktól.
Abban is hiszek, hogy létezik olyan lány, aki szívből szeret, nem csal meg, azon van, hogy boldoggá tegyen és én vagyok a legfontosabb neki a világon. Már csak meg kéne találnom.
Én hiszek, csak abban nem hiszek már, hogy velem is megtörténhet... Két pár is van a társaságomban, akiknek a története mesébe illő (persze azt még nem tudom, hogy ez örökre így marad-e...).
23N
Létezik, de ő az enyém 9 éve. :)
27/n
Kislánykoromtól fogva hittem benn, hogy jön, aki mindent visz...aztán 22 év csalódás közben kezdtem feladni... csak az élvezeteknek éltem, és közben folytogatott a sírás minden percben, hogy magányosan fogok élni. Jártam pszichoterápián is, annyira felemésztettek a csalódások. Pedig világéletemben optimista voltam és magabiztos, csak kifogytam akkor.
Aztán 22 év után találkoztam a Herceggel, akit egész Életemben vártam! :) Kisütött a Nap, és az égen szivárvány, minden percben én vagyok az a bizonyos királylány a királyfi oldalán. :)
Szóval igen, létezik, csak szíved minden porcikájával hinni kell, hogy eljön.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!