Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sírok, és remegek mint egy nyárfalevél, amikor az eszembe jut, akkor ez szerelem?
Távkapcsolatban vagyok, de iylet még sosem éreztem egy nőnél...:S Sírok mint egy kisgyerek sokszor annyira hiányzik, különösen most...3 hete nem láttam, ált 2 hetente találkozunk.
Tanulnivalok miatt 3 napja nem is beszéltünk sehol...sem telefon, sem net..:S
NEmíbrom ezt így tovább...:S mintha nem si szeretne, nem keres nem üzen...vagy nekem kéne, mert énvagyok a pasi?! de nemakarom hogy azthiggyje nemhagyom élni, meghogy állandóan keresem..:S
Mindig ezvan...amikor arra gondolok, hogy szakítanunk kéne,,,,egész testem remeg, gyomraom a torkomban, szemem könnyezik...
Lehet sokan vannak mégroszab helyzetben, elsimerésem nekik ,de énnekem ez már sok...kezdem végkép feladni...
Eljutottam arra, hogy bármennyire is fáj, szakítanunk kéne, mert csak egymást őröljük fel így...S:
Ne mutasd ki neki, hogy ennyire szereted, mert nem fog vonzódni hozzád, bár szerintem már most sem szeret téged, ha magától nem keres. Sajnálom ez az igazság.
Én is olyan vagyok, mint te sajnos az érzelmesség nagy hátrány nálunk, pasiknál. Nem előny semmmképp sem.
Férfias állatnak kell lenni, különben ne csodálkozz ha megcsal a hátad mögögtt a kis ribanc. :(
"Ha sírok, és remegek mint egy nyárfalevél, amikor az eszembe jut, akkor ez szerelem?"
Aki szerelmes, az tudja magáról, hogy az. Sírni sok mindentől lehet.
"mintha nem si szeretne, nem keres nem üzen...vagy nekem kéne, mert énvagyok a pasi?"
Nincs ilyen szabály. Ki küldte az utolsó üzenetet? Attól függ, hogy kin van a sor.
utoljára ő hívott engem...
nemtudom mi lesz Velünk....szeretem, imádom, és szerintem ő is engem...vagy nemtudom...:( mostmár semmits em...:(
Szerelemben az érzés normális, de ha eluralkodik rajtad és a tetteiden az már kicsit túlzás!
Amúgy meg fejlevágással gyógyítani a rákot eléggé érdekes felfogás!
ma 00:48
Ha utoljára ő hívott, akkor hívd most te. De csak semmi kétségbeesett jelenetrendezés, semmi sírás.
Ha te vagy a férfi és rád került a sor akkor hívd fel te de ne mutasd ki ezt a fajta"gyengeséget".
Én is voltam szerelmes,tudom;)
nem lehet,hogy ez inkább idegösszeroppanás? sírsz,remegsz
nem hülyéskedek amúgy
ne legyél ilyen gyenge férfi vagy,az igaz,ha egy férfi kicsit érzékeny általában kedvelik a nők,de ha ennyire az már nem férfias egyátalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!