Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elromlott a kapcsolatunk. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elromlott a kapcsolatunk. Mit tegyünk? (hosszú, de re, élem elolvassátok. )

Figyelt kérdés
A párommal 1,5 éve vagyunk együtt. Régebben nagyon jó volt a kapsolatunk, persze nem tökéletes, akkor is voltak kisebb veszekedések. Mostanába viszont már rengeteget veszekedünk, és eltávolodtunk egymástól. Enek a kiváltó oka az, hogy nagyon ritkán találkozunk, mert sokat tanul.(pedig nem távkapcs.) Néha még hétvégente se. Hétköznap pedig sokszor megbeszéljük, hogy akkor délután találkozunk, de általában nem leszbelőle semmi.(mindig lezuhanyzok, elkészülök, felöltözök, aztán nem találkozunk). Így már ha néha-néha vele vagyok akkor sem igazán tudom magam elengedni, ha pedig megbeszéljük, hogy találkozunk nem merem már magam beleélni.. Kezdek belefáradni, és a sok veszekedés, és elhanyagoltság miatt nem érzem már azt amit az elején. Szeretem nagyon, de eltávolodtunk egymástól. Mi lenne a megoldás?
2011. dec. 15. 19:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Több időd kellene szakítanotok egymásra.

Vagy véget vetni a kínlódásnak. Más megoldás nem nagyon van...

21F

2011. dec. 15. 19:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem szerelőt kell hívni hogy megjavítsa!

Mondjuk hívhatsz egy jó kiállású gázszerelőt és összejöhetsz vele 1 alkalomra. utána jobb lesz a kapcsolatotok nyugodtabb leszel.

2011. dec. 15. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!