Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek rendjén vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rendjén vannak a dolgok? Néha félek, hogy ez így nem oké és nem lesz hosszú életű a kapcsolatunk.

Figyelt kérdés

A barátom 20 éves, én 18, 2 hónapja vagyunk együtt. Én idén érettségizem, utána egyetemre szeretnék menni. A barátom júniusban végzett a sulival, de még nincs munkája. Szerintem képes lenne találni vmit, ha igazán akarná, már anyu is megszólta, hogy léhűtő és van benne valami. Más nem is érdekli, mint a haverok, a kocsmázás és a foci, mivel játszik. Az unszolásomra elindult jogsin is, de már az 1. alkalomra nem ment be. Úgy érzem semmit sem vesz komolyan. Szeret engem, én is őt, de néhány dolog nagyon furcsa. Várjam meg míg benő a feje lágya? Vagy engedjem el, fiatal még egy rendes, komoly kapcsolathoz? Hogy magyarázzam el neki, hogy kezdjen valamit magával végre?

A másik dolog pedig a szórakozás. Sokszor járunk el együtt is bulizni vagy az ő haverjaival beülünk vhova. De egy hétvégén 1x mindig akad egy szabad esténk, amikor külön megyünk el. Általában ez azért van, mert neki nincs kedve találkozni, mivel előtte és utána nap is látjuk egymást. Ez normális? Ő ma sem jött le, de arra kér, hogy holnap influenzásan menjek le hozzá én. Annyira komolytalan, nem gondol bele a dolgokba... nem is értem... tehetek vmit?

2009. szept. 19. 21:29
 1/3 anonim válasza:
100%
Igen tehetsz! Szabadulj meg az ilyen éretlen és élősködő férfiaktól! Ne pazarold rájuk a drága időd. Mérleged, hogy mit vársz a jövőtől ... és addig keress magadnak egy értelmes, kedves és dolgos pasit, amig még teheted. Lényeg, hogy légy hozzá és persze magadhoz is nagyon őszinte és meglátod rendeződik az életed!
2009. szept. 19. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elöttem írohoz.Lehet jobban jársz ha ott hagyod.Én azt gonolom ha szeret akkor észbe fog kapni,mert rájön,hogy mit veszitett és,hogy egy kapcsolatért tenni is kell.A munka pedig nagyon fontos mert annélkül a mai világba "halott"vagy...Ha szereted azért ne add fel ilyen könnyen,de ha nem változik akkor bármennyire is nehéz lépj tul rajta,mert ennél biztosan különbet érdemelsz.Sok sikert az egyetemhez és kívánok egy rendes pasit neked:)
2009. szept. 19. 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:

egészen a "Általában ez azért van, mert neki nincs kedve találkozni, mivel előtte és utána nap is látjuk egymást. Ez normális? " mondatodig azt akartam irni,hogy nyugi,majd benő a feje lágya...

de ahogy ezt a mondatot olvastam,annyi jutott eszembe hogy még pár honap,és csak kéthetente akar majd látni,mert nemkell azt minden héten...

keress jobbat,hidd el,van nála 1000x jobb

2009. szept. 20. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!