Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a párom?

Figyelt kérdés

annyira bosszant, hogy az ilyen szavaknak elcsapják a jelentését. miért kell boldog-boldogtalant "párom"nak titulálni? külön gyönyörűek az olyan kérdések, hogy a "párom" nem foglalkozik velem, minden héten 3x beb.szik., alig jár haza, mit csináljak? vagy pl: szeretnénk lefeküdni a "párommal", mit hazudjak anyuéknak, hol leszek? (13L) vagy: a "párom" megvert, mit tegyek?

már utálom ezt a szót, mert már nem azt jelenti, amit eddig jelentett: igazi társat.

ti használjátok ezt a szót? ha igen, mióta vagytok együtt, és milyen a kapcsolatotok?

2011. dec. 15. 13:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

én is utálom a páromozást és sose használom. 5 éve vagyunk együtt, én azt mondom rá, hogy a barátom, ő meg, hogy a barátnőm, nekem ez így tetszik, olyan fiatalos:)

L25

2011. dec. 15. 13:37
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

Használom, nincs vele bajom. És nem akárkit "titulálok" ilyen kifejezéssel, hanem azt a valakit, aki tényleg a másik felem.

Két éve vagyunk együtt, és boldogok vagyunk.

23/N

2011. dec. 15. 13:38
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

En hasznalom, hiszen a paromrol, a masik felemrol van szo.. :) Tobb mint 3 eve vagyunk egyutt. A kapcsolatunk nagyon jo, olyan mint amilyenrol mindig is almodtam regebben. Ugy erzem ahogy az ido halad, ugy csiszolodunk ossze naprol napra es egyre jobb koztunk minden, gondolok itt a kommunikaciora, egymas elfogadasara, problema megoldasra, szeretkezesekre stb.

Velemenyem szerint mindenki ugy hivja a szerelmet ahogyan szeretne az meg hogy ket ember kozott a kapcsolat idovel hogyan alakul rengeteg dolgon mulik....

2011. dec. 15. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:
33%

Nem értem mi a baj ezzel a szóval.

Nyilván azt hívja az ember a párjának, aki valószínűleg nem csak egy futó kaland. Hanem akivel komolyan gondolja a dolgokat.

Engem a "pasim" és "csajom" kifejezés irritál.

2011. dec. 15. 13:48
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Utolsoval egyetertek! Ami engem is kiakaszt az a csajom, pasim, faszim.. Amit te irtal kerdezo, azzal nincs semmi baj szerintem.
2011. dec. 15. 13:52
 6/10 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem azért terjedt el a "párom" kifejezés, mert egyre gyakoribb hogy nem házasok a felek, hanem élettársi viszonyban élnek. Így szerintem a férjem/feleségem helyett jobb híján ezt használják az emberek. Aztán átvették azok is, akik még csak barát/barátnő státuszban vannak, tehát pl nem élnek együtt, mert komolyabbnak hangzik, valamennyivel véglegesebb, elkötelezettebb.

Amúgy engem is zavar, hiszen párja a hattyúnak, galambnak, farkasnak van.

Esküvő előtt a barátom volt, majd a vőlegényem, esetleg félig-meddig viccesen az uram, most meg egyértelműen a férjem (2,5 éve).

2011. dec. 15. 14:03
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
sztem a párom kifejezéssel nincs baj,én használom,mi 2,5 éve vagyunk együtt,együtt is élünk,engem az zavar ha kis tinik páromnak hívják a kb 2 hónapos kapcsolatukat,olyan abszurd,gyerekszerelemben páromnak hívni a másikat,én barátomnak hívtam, a csajom/pasim is idióta kifejezés,de mondjuk a tinik közt nagyrészt teljesen ráillik a "kapcsolatban" lévőkre,főleg mert azok még nem igazi kapcsolatok,csak ilyen divatos "járok valakivel" 22L
2011. dec. 15. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

Én értem, hogy mi a baja vele, az engem is irritál amikor 13-16 évesek páromoznak, nekik nem elég hogy barátjuk van? Azt sem tudják mit jelent ez a szó, csak hallották a felnőttektől és jól hangzik -.- Akivel 3hete járok azt nem hívom a páromnak. Tök irreális.

Egyébként én is pont ezeken fennakadtam, és már én is gondolkoztam rajta hogy kiírok valami ilyesmit:D

Én amúgy MáR páromnak hívom a párom, de azért mert Ő tényleg az, ahogy itt is már mondták a párom-másik felem, együtt élünk és tudjuk hogy ez már így is marad.

2011. dec. 15. 14:45
 9/10 Peti1991 válasza:
52%

Ilyen a "szeretlek" szó is. Annyiszor használjuk a jelentéktelen pillanatokban is, bárkire, hogy elvesztette a varázsát.

Nekem a párom az akivel több mint egy éve együtt vagyok és nagyon szeretem. Vagy páromnak vagy barátnőmnek hívom. Vagy Anyucinak :))

2011. dec. 15. 15:40
 10/10 anonim ***** válasza:
43%

én sem hívtam páromnak olyanokat akikkel 1-2 hónapig voltam.

Több mint másfél éve vagyok kapcsolatban, őt a páromnak hívom. ami azt illeti 6 napja már férjemnek is:)

25/N

2011. dec. 16. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!