Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIÉRT ALÁZ MEG ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIÉRT ALÁZ MEG ennyire a pasim? Hisztizzek amiért igy megalázott? Szerintetek?

Figyelt kérdés
A szitu az hogy távkapcsiban élünk az elejétől fogva már több mint 2 éve. Arról dumálgattunk ma hogy szilveszterre ő jön hozzám. Január végén meg majd én megyek. Igen ám de ő pont akkor fog költözködni egy új lakásba mert kb akkorra lesz kész a felújitásokkal. Erre mondom hogy akkor minek menjek nem akarom akkor zavarni. Erre mondja hogy majd ott fogok ülni a kocsiba mig ő költözködik csak nem visz el senki. Ezt igy félig poénosan mondta szerintem. Erre mondom nem akarok a kocsiban ülni erre ő na jó akkor takarithatsz is. Ezt is olyan poénkodva mondta. Erre mondom miért ilyen bunkó. Aztán a végén azt mondta hogy majd együtt választjuk ki a bútorokat. Ez már emberibb megoldás. Remélem nem gondolta komolyan hogy a kocsiban hagyna mig ő költözködik vagy ha ez nem jó nekem akkor takarithatok. Milyen már... Most hisztizzek amiért ezt mondta? Szerintetek? Vagy mit tegyek?
2011. dec. 15. 11:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

nem tudom. én alapból megkérdezném hogy mit tudok segíteni.

takarítás?!

Van ahol a pasi nem ismeri se a seprűt se a mosógépet és a hűtőt sem találja.

2011. dec. 15. 12:33
 22/30 anonim ***** válasza:
Én előszöris gratulálok a barátodnak, mert szerintem jó poén volt. :) Egyébként meg javaslom, hogy gondolja át a dolgot. Akinek ennyire nincs humorérzéke, azzal nehéz lesz az élet. Szerintem azt sem gondolta komolyan, hogy takaríts. A választ magad adtad meg: ha ezt szóvá teszed, az közönséges HISZTI.
2011. dec. 15. 12:38
 23/30 anonim ***** válasza:
nem kéne poénnak szánt dolgokon hisztériázni. sztem semmi bántó nincs ebben. és te vagy a bunkó, ha eszedbe se jut, h esetleg segíts neki. nem zavarnád, hanem pont jól jönne, hogy van, aki segít neki. a megalázástól még nagyon messze van ez drága... örülök, hogy még nem tapasztaltad meg igazán, milyen az, amikor megaláznak.
2011. dec. 15. 12:55
 24/30 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, biztos én vagyok a hülye, de ha a barátomnak ilyen költözés-felújitás lenne, hát Eszem Ágába Se jutna azt mondani, hogy nem megyek, hogy ne zavarjak. Az lenne a leg alapabb dolog, hogy hányra menjek segíteni?! El se tudom képzelni, hogy kimaradjak egy ilyen eseményből.

Ha lehet neki ne kezdj el erről hisztizni,

1. totál nincs igazad!

2. Ha van egy csöpp esze elküld melegebb éghajlatra

Egyébként, te visszaolvastad magad, hogy milyen nevetségesen hangzik amit leírtál?

2011. dec. 15. 13:28
 25/30 anonim ***** válasza:
Szegény srác!!! Te jó ég! Valamit nagyon jól csinálhatsz ha még nem rúgott ki.
2011. dec. 15. 14:48
 26/30 anonim ***** válasza:
ha 16nál idősebb vagy akkor qrva gáz vagy te is meg ő is :P
2011. dec. 15. 18:39
 27/30 A kérdező kommentje:
én miért és ő miért gáz?
2011. dec. 15. 18:53
 28/30 Zitka ***** válasza:

Szerintem ez egyáltalán nem megalázó. Csak viccelt :)

A másik meg, hogy biztosan jól esne neki, ha segítenél neki a költözködésben.

2011. dec. 16. 10:48
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is nőjj fel... Ennél jobb tanácsot nem tudok adni. "távkapcsiban" XD XD Ha van ilyen a világon... szerintem nincs.
2014. márc. 7. 15:32
 30/30 anonim ***** válasza:
És mi lett ebből a történetből?
2017. febr. 14. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!