Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lány összejött valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány összejött valakivel, hogy heverjem ki? Ma majdnem halálos balesetet okoztam miatta?!

Figyelt kérdés

Röviden, egy nagyon szép, csinos, okos lánynak udvaroltam közel fél évig, és a végén már nagyon úgy látszott, h lassan összejön, iszonyú szerelmet éreztem. És értesített arról hogy van barátja újabba, megkérdeztem hogy ki, és egy 19 éves roma srác, s500-as mercije van, és rengeteg pénze. Amikor megtudtam olyan ideges lettem, hogy ki kellet menjek hányni, mert nem birtam. Amikor mentem haza kocsival majdnem elütöttem egy biciklist, mert teljesen kivagyok... ma történt, kéérlek, segítsen valaki...:(

22f

24l

2011. dec. 14. 19:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18%

ennyit számít a pénz....manapság a csajok 95% a arra megy...

elég durva, de igaz..majd jönnek a mentegetőzések hogy nemis, pedig k*rvárade!!!!!!!

2011. dec. 14. 20:20
 12/18 anonim ***** válasza:

Unalmasak már ezek a nőgyűlölő kamu kérdések.

A sok megkeseredett hímmel együtt. Érdekes, hogy sok szegény hapsinak is van párja (apámnak, bátyámnak, ismerősök között is sokan vannak), csak nektek nem jön össze, de mégsem magatokba néztek, egyszerűbb mindent másra kenni mi? Szánalom, de legalább vannak még boldog kapcsolatban élő nem gazdag pasik is. :D

2011. dec. 14. 20:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Az én párom se gazdag, pedig választhattam volna azt is. Előzőnek igaza van, ha így lenne, nem lenne egy szegény férfinak se nője, de nem így van, sőt, ők az igazán boldogok! Nem azok, akik egy érzéketlen cicababát tartanak a házban.
2011. dec. 14. 21:23
 14/18 anonim ***** válasza:

1. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle, ha egy ilyen srácért "elhagyott". Sokkal jobban fát volna, ha évek után hagy el, hálás lehetsz neki azért is, mert most tette meg.

2. Az a szerencsétlen biciklis meg aztán pláne nem tehet az egészről, úgyhogy ne ülj eddig kocsiba, amíg ki nem hevered, nem tudod megemberelni magad, hogy ott járjanak a gondolataid, ahol kell!!! Én is egy csalódáson vagyok túl, addig én sem vezettem, amíg nem tudtam odakoncentrálni. Súlyos, halálos balesetet is okozhatsz!

2011. dec. 17. 20:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Akaszd fel magad, vagy Rivotril...
2011. dec. 17. 21:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Nehogy már bánkódj miatta! Összejön egy cigóval, ráadásul a bodzaszedő fajtából. Én is ideges lennék, na meg csalódott, mert gondolom nem ezt vártad tőle. De nem éri meg. Na meg a másik, gondolt meg, ha ott hagyja a cigót, akkor ugyanabba a lyukra mennél ahova az ork. uhhhhrsdkkjsd :S

A viszkis megoldás a megoldás.

Minden jót, fel a fejjel! :)

2011. dec. 17. 21:30
 17/18 anonim ***** válasza:
A csajod egy qrva ha cigány f@szt szop mert merci van alatta. Viszont tényleg okos.
2012. febr. 14. 19:15
 18/18 Nemo4 ***** válasza:
Hja kérem a pénz sok nőt megbolondít. Lásd az ősi mesterséget. Mit tudsz tenni ? Semmit sem ami velük kapcsolatos. Ha férfi vagy légy férfi, legyen tartásod, és engedd el ! Ez a lány téged késöbb is elhagyna, ha jönne egy gazdagabb. Az élet ilyen, de szerencsére nem minden lány sem ilyen mint ez. Na azokból keresgélj. Meg fogod találni !
2021. ápr. 15. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!