Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már 5 hónapja együtt vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 5 hónapja együtt vagyunk de ő fél h dobon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

sokszor van az h csak úgy előjön belőle h féltékeny lesz és akkor olyanokat mondd h biztos dobni fogom meg h tuti találok nála jobbat .. meg h myvipen vagy msn.en ír nekem valaki és jobban fog nekem tetszeni azért otthagyom / ő azt mondja h fosik h elhagyom mert én vagyok az 1. komoly kapcsolata /

de semmi oka a féltékenységre vagy arra h féljen h elhagyom mert minden nao vele vagyok és tényleg szeretem még okot sem adtam arra h féljen!!

mit tegyek h elhitessem vele h nem kell paráznia ?!

2009. máj. 17. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:
hm...úgy látszik nem bízik benned egyáltalán,vagy csak az önbizalommal van gond. szerintem ülj le vele,és beszéld meg ezt vele. apró tanács: néha csak úgy minden átmenet nélkül lepd meg valamivel és éreztesd neki,hogy nagyon fontos,és eszedbe sem jutna más lány után keresgélni:) sok sikert!
2009. máj. 17. 10:35
 2/9 A kérdező kommentje:

már bezséltem vele és azt mondta h nem tehet róla h ilyen .. meg h legközelebb nem fogja kimutatni ha valmai baya van ,, de ugyis észre veszem rajta de akkor nem mondd semmi csak h fáradt :S

azt mondta bízik bennem csak fél :S

2009. máj. 17. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:
értesd meg vele,hogy nem kell,hogy féljen :)hogy a legszebb,legcsodálatosabb leg... lány az egész világon:) ezek a kis apró bókok,figyelmek biztos tetszeni fognak neki és akkor talán megérti :)
2009. máj. 17. 10:42
 4/9 A kérdező kommentje:
de én vagyok a lány
2009. máj. 17. 10:44
 5/9 anonim ***** válasza:
na ezt elfelejtetted közölni :D akkor ez esetben fordítva is mehet:) a srácok nem szoktak ennyire parázosak lenni,biztos hogy kifog "nőni" belőle;)
2009. máj. 17. 10:45
 6/9 A kérdező kommentje:

hát bocsy :)

remélem :)

2009. máj. 17. 10:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak önbizalomhiánya van, de nagyon nagy! Az én Párom is mondott hasonlót, hogy nem elég jó nekem, meg én jobbat érdemlek... De ez időbe telik, hogy visszanyerje az önbizalmát. "Bókolgass" neki. Mondd h milyen helyes, meg h mennyire jó teste van. Dicsérgesd. De ne egy nap alatt sorolj fel mindent, mert "gyanús" lesz. Csak amikor úgy spontán jön. :)
2009. máj. 17. 11:27
 8/9 A kérdező kommentje:

oké !! köszi a segítséget!! :):)

és ha még valakinek van valami javaslata akkor írjon :):)

2009. máj. 17. 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen. Konkrétan én voltam a problémás fél. Egy ideig én is totálisan stresszeltem magam, hogy mi van ha mást szeret, vagy mégse szeret eléggé stb... A barátomat persze ezzel az őrületbe tudtam kergetni, de aztán amikor ő is elkezdte velem ugyan ezt csinálni, akkor végre elkezdtem másképpen gondolkodni. Többször is a számba rágta, hogy szeret, meg aztán eltelt egy kevés idő és végre sikerült ezen túljutnom. Talán ez a módszer beválhat neked is.
2009. máj. 17. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!