Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A pasim akivel 8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A pasim akivel 8 hónapja vagyunk együtt 2 hete nem hív és nem is találkozunk.

Figyelt kérdés

Amióta szeptembertől középsuliba járunk szinte egyáltalán nem is beszélünk, mindig én írok neki sms-t és én hívom. Azt biztosra tudom hogy nem csal meg, de akkor sem értem mért nem akar velem találkozni:S Szakítanom kéne vele? Még szeretem egy kicsit és nem akarom elveszíteni de ez így már nem működik:( Mégis mi csináljak?

15/L

2011. okt. 5. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
"pasim" pfff....
2011. okt. 5. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Le se xar téged...
2011. okt. 5. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
szakits vele sztem
2011. okt. 5. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
szerintem már csak az "ex pasid" :D
2011. okt. 5. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Talán el kellene mondanod neki ezeket az aggályaidat.

Vagy leírni...

2011. okt. 5. 19:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Új suli, új társaság, új spanok, új csajok... Ez így szokott lenni.
2011. okt. 5. 19:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Megpróbálok vele beszélni:) Azért köszi:D
2011. okt. 5. 20:51
 8/11 anonim ***** válasza:
szerintem már nem kellesz neki, csak nincs mersze szakítani és arra vár, hogy mikor veszed észre magad. 2 hétig nem keresni a másikat, az sok. sztem ne keresd, még ha nagyon nehéz is, és várd ki. ha sok idő után keres, kérdezd meg, hogy nem hiányoztál e, ha pedig nem keres egyáltalán, akkor keresd meg egy szakítás erejéig.
2011. okt. 5. 21:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta azért nem keres mert az egyik közös ismerősünktől hallott dolgokat:S
2011. okt. 7. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:
akkor meg kapja be, ha elhiszi és nem neked szól először :D
2011. okt. 10. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!