Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom feledni?

Figyelt kérdés
Tudom h soha,de soha nem lehetünk együt de én megbolondulok iránta ez az igazság,mikor rá gondolok kiráz a hideg ,regel ugy ébredek föl h ö jut eszemben ,este ugy fekszek le h ö az utolso gondolatom,nagyon de nagyon szeretem...Hogy tudjam feledni???18L
2011. dec. 12. 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy.
2011. dec. 12. 18:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Miért is vagyok számalmas???,Azert mert én ténleg szeretek valakit ,te meg tudod mi vagy egy nagy bunko,h ne fogalmazzam csunyábul,mert lehet h nem tudod h mi a szetelem de én IGEN
2011. dec. 12. 18:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Most megfogtál, mi az a szetelem?
2011. dec. 12. 18:08
 4/10 A kérdező kommentje:
szerelem ellnézést:mindenki tévedhet
2011. dec. 12. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi az az ellnézést?
2011. dec. 12. 18:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Hüje bunko parszt segfej,evvel csak magadat jaratod le te fogyatékos:))=))
2011. dec. 12. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudsz leírni egy épkézláb magyar mondatot helyesen és én vagyok a "parszt"? :D
2011. dec. 12. 18:25
 8/10 anonim ***** válasza:

gondolj arra, hogy egyszer elsz, nembuslakodhatsz egesz eletedben egy pasi miatt...fiatal vagy!!!!18 eves...elotted az egesz elet, tedd tul magad rajta es kesz! csak megrosszabb lesz a helyzet, hidd el. Enis ilyen helyzetbe voltam, es elfeledtem, elkezdtem magammal foglalkozni..szepitkezes,stb....es nicsak, mar van egy egy eves boldog kapcsolatom es meg csak eszembe se jut az a masik aki miatt szarul ereztem magam minig...

hidd el, nem erdemes elszarni ilyen koran ilyesmivel az eletedet!

o csak egy fiu...

2011. dec. 12. 18:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon syepen koszonom ,,utolso elotti annyi az egesz h en tiszta roman vagyok es a magyart csak ugy tanultam a baratoktol de en romanok kozott notem es ott is lakok ,ugy h jobb lene ha hallgatnal mig nemtudod h mi hogy van
2011. dec. 12. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Én teljes mértékben megértelek Téged! Tudom nagyon nehéz, ha nem lehetsz azzal, akit igazán szeretsz. Én is ugyan ezt élem át már régóta, és egyre rosszabb, mert már elfogyott az erőm. Annyit tudok tanácsolni, hogy őrizd a szívedben nagyon erősen ezt az érzést, és gondolj rá mindig mély szerelemmel. Tudom ezt mondani sem kell. Azt nem fogom mondani, hogy tereld el a gondolataidat, mert tudom, hogy a szívnek nem lehet parancsolni...érzéseinket nem tudjuk irányítani. Légy nagyon erős!!! Kitartás!!!

És ne törődj azzal ,aki azt mondta, hogy szánalmas vagy! Ő a szánalmas, mert nem tudja, hogy mi az igaz szerelem.

2011. dec. 12. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!