Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megírjam neki, hogy ki vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megírjam neki, hogy ki vagyok vagy ne? /normális válaszokat várok/

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy idősebb nőbe, megszereztem a telefonszámát és írtam neki egy sms-t, hogy hiányzik, minden nap gondolok rá, soha nem felejtem el...stb. Sajnos elég nagy közöttünk a korkülönbség. Ő nem tudja, hogy ki vagyok, annyit már tud, hogy nő vagyok. Volt pár tippje, hogy ki lehetek de nem találta el. Legutóbb nem válaszolt, aztán tegnap megírta, hogy azért nem, mert nem érti, hogy miért titok hogy ki vagyok. Én írtam neki, hogy el fogom árulni, hogy ki vagyok, csak bátorság kell hozzá. Azóta nem írt semmit, én pedig nem merem neki megírni, hogy ki vagyok... Mit tanácsoltok??

17/L

2011. dec. 12. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hajrá!Van 50% esélyed a sikerre.Mindenképp próbáld meg.
2011. dec. 12. 17:16
 2/11 anonim ***** válasza:
meg ne mond, te hülye!!!
2011. dec. 12. 17:16
 3/11 A kérdező kommentje:
...utolsó válaszolónak: miért ne? azt már tudja, hogy nő vagyok és mégsem írta, hogy hagyjam békén...
2011. dec. 12. 17:21
 4/11 anonim ***** válasza:
ha elmondod abból csak baj lesz, 1 sor bonyodalmat fog elindítani.
2011. dec. 12. 17:26
 5/11 anonim ***** válasza:
ha már ennyire benne vagy igen 20
2011. dec. 12. 17:46
 6/11 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek: akkor mit csináljak? hiszen már várja a választ, hogy ki vagyok...
2011. dec. 12. 17:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Írd meg, max. nem kellesz neki és összetörsz.. kihevered!

I ♥ LESBIANS

2011. dec. 12. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Na figyelj.Az első válaszoló vagyok.Már tudja,hogy lány vagy és nem koptatott le.Eddig jó.Nem kell félned,mert ha olyan lenne,akkor már régen elküldött volna a fenébe.Kíváncsi rád.Érdekli,hogy mégis ki lehetsz.Ha pedig nem vonzódik a nőkhöz,akkor sem fog bunkózni veled.Ezért is írtam,hogy 50% esélyed már van.Ki tudja,lehet Te is tetszeni fogsz neki...Én azt mondom,hogy cél előtt egy lépéssel már kár lenne visszafordulni.Persze lehet,hogy diszkvalifikálnak,de legalább teljesítetted a távot. :)
2011. dec. 12. 18:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Már annyi dolgot írtam neki magamról, mert azt akartam hogy ő jöjjön rá ki vagyok hogy már rá kellett jönnie. De nem ír semmit, már írtam neki, miért nem ír és több sms-t is. Szerintetek rájött, hogy ki vagyok és azért nem ír?
2011. dec. 17. 11:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Megértem azt, aki saját neméhez (is) vonzódik és teljes értékű embereknek tartom, de inkább azt kéne belátnod, hogy ez egy hiba, ami ellen harcolni kéne, nem pedig keresni a kapcsolatot.

Egyébként ha az illető tudja h lány vagy, akkor ugyanaz érvényes innentől kezdve, mint ellentétes neműek között alakuló kapcsolatra. Csak ott a férfinek kéne kezdeményezni. Hogy itt kinek illene kezdeményezni, nem tudom, nektek kéne tudni...

2011. dec. 17. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!