Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megírjam neki, hogy ki vagyok vagy ne? /normális válaszokat várok/
Beleszerettem egy idősebb nőbe, megszereztem a telefonszámát és írtam neki egy sms-t, hogy hiányzik, minden nap gondolok rá, soha nem felejtem el...stb. Sajnos elég nagy közöttünk a korkülönbség. Ő nem tudja, hogy ki vagyok, annyit már tud, hogy nő vagyok. Volt pár tippje, hogy ki lehetek de nem találta el. Legutóbb nem válaszolt, aztán tegnap megírta, hogy azért nem, mert nem érti, hogy miért titok hogy ki vagyok. Én írtam neki, hogy el fogom árulni, hogy ki vagyok, csak bátorság kell hozzá. Azóta nem írt semmit, én pedig nem merem neki megírni, hogy ki vagyok... Mit tanácsoltok??
17/L
Írd meg, max. nem kellesz neki és összetörsz.. kihevered!
I ♥ LESBIANS
Megértem azt, aki saját neméhez (is) vonzódik és teljes értékű embereknek tartom, de inkább azt kéne belátnod, hogy ez egy hiba, ami ellen harcolni kéne, nem pedig keresni a kapcsolatot.
Egyébként ha az illető tudja h lány vagy, akkor ugyanaz érvényes innentől kezdve, mint ellentétes neműek között alakuló kapcsolatra. Csak ott a férfinek kéne kezdeményezni. Hogy itt kinek illene kezdeményezni, nem tudom, nektek kéne tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!