Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményt kérek a párkapcsolatomról?
Figyelt kérdés
Van egy 16 hónapos kisfiam, az apukájával nem vagyunk együtt, nem is látogatja, csak 1 évben 2X. Viszont 2 hete összejöttem egy sráccal, de úgy indult ez az egész, hogy sokáig beszéltünk chaten, és találkozgattunk is. 3 hete lefeküdtünk egymással, mert ő sem volt 1 éve lánnyal, én meg 2 éve fiúval... Viszont 2 hete úgy döntöttünk hogy megpróbáljuk együtt. Nagyon jól érezzük magunkat, és még csak egyszer feküdtünk le amióta kapcsolatban vagyunk. Lett volna rá lehetőség, de nekünk többet ért az hogy csak szeretgessük egymást. Nagyon boldog vagyok amikor mellettem van, és ő is ezt mondja. Picúrral el van, el fogadta. Viszont hétköznap amikor dolgozik és csak hétvégente jár haza, akkor csak este beszélünk faceebokon, tehát nem ír sms-t, csak ha én írok, nem szokott hívni, általában én találom ki a programokat, mert mindíg azt mondja, döntsem én el. Szerintetek jó ez így? hogy nem szokott dönteni semmiben? Ha valamit kérdezek mondjuk pl. a "holnapi" napról, mindíg az a válasz, hogy na hogy legyen, dönts te!? Én 25, ő 28
2011. dec. 12. 12:56
1/7 anonim válasza:
Szerintem semmi gond ezzel, de ha zavar, akkor még az elején üljetek le megbeszélni ezt. Gondolom azért hagyja rád ezeket a dolgokat, mert neked ott a pici is, akire vigyázni kell valakinek, de ez csak tipp.
2011. dec. 12. 13:01
2/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Nem vagyok töketlen csak olyan fajta vagyok aki feleslegesen nem erőlteti meg magát. Nem kell félre érteni nem vagyok lusta. Csak nem szeretem magam feleslegesen terhelni ha más is el tudja dönteni. 4 éves kapcsolatom van. És működik. Az elején én is kaptam hideget meleget hogy engem biztos nem érdekel semmi meg ilyenek, de rájött a kedvesem hogy lehet rám számítani csak ilyen vagyok.
2011. dec. 12. 13:02
3/7 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy legyen nyugodtan határozottabb, mert az neked tetszik, férfias vonásnak találod.
Egyébként pedig egyet értek az előző válaszolóval, lehet nem akarja a kicsi mellett betáblázni a napodat.
23F
2011. dec. 12. 13:08
4/7 anonim válasza:
Hát szerintem még nem lehet 2-3hét után véleményt mondani.Még össze kell csiszolódni,jobban megismerni egymást.Gondolom van benned egy nagyfokú bizalmatlanság az előző csalódásod miatt.De tudod mit?Éld az életed,érezd jól magad a fiatalemberrel és ne gondolj semmi komoly dologra.Beszéljetek minél többször,hívd fel telefonon,írj neki sms-t,mond el, hogy szereted olvasni ha ír neked sms-t...Csak finoman,őszintén.És legyetek minél többet együtt.
Szerintem nem olyan nagy probléma,ha nincsen annyi ötlete a közös programokra.Ha te kitalálsz valamit és mondod neki,hogy ez a program tetszene neked és ő is helyesli,akkor ninc probléma:)
Majd idővel fogod csak észrevenni,hónapok múlva,hogy mennyire is kitartó jellem,menyire megbízható....Egyenlőre csak érezd jól magad vele.Ha nem érzed jól magad vele,akkor pedig különváltok.
2011. dec. 12. 13:16
5/7 anonim válasza:
Van ilyen típusú ember, aki mindig nyugodt, sosem izgatja fel magát, megelégszik azzal, ami van. Neked kell tudnod, hogy Ő alapjáraton ilyen-e vagy pedig az érdektelenség miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!