Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan érhetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan érhetem el, hogy a barátom újra udvaroljon nekem?

Figyelt kérdés
Több mint 4 éve vagyunk együtt a párommal, viszont nem lakunk még együtt. De minden találkozás már olyan megszokott. Hogyan tudnám elérni, hogy egy kicsit megint udvaroljon nekem a barátom? Jól esne nagyon, ha egy kicsit látnám, hogy kedveskedne, jobban érdeklődne irántam.
2011. dec. 12. 00:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Rendben, majd mindenképpen megírom:-) és köszi a tanácsot:-)
2011. dec. 12. 01:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez a csokis dolog nekem nem jönne be. Azt sugallja, hogy valami nem OK a kapcsolatban, de a barátnőm ahelyett, hogy tenni valamit, fejelmhez vágja, hogy már ÉN nem viselkedem úgy, mint régen.
2011. dec. 12. 01:39
 13/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a csokis történet pedig jó,mert ez egy finom utalás lehet. Nincs baj a kapcsolatommal, de most nem mondhatom a barátomnak,hogy figyelj udvarolj már nekem légyszi!
2011. dec. 12. 02:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk mi lenne, ha megbeszélnéd vele, mivel gondolom nem gondolatolvasó? ÉS te mit teszel a kapcsolatotokért? Ha pedig olyan rossz lenne, akkor nem lennél vele évek óta.
2011. dec. 12. 09:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez nem finom utalás, hanem követelés, leb@szás. Normális esetben, ha te adsz valamit, akkor cserébe kapsz is.
2011. dec. 12. 10:57
 16/19 anonim válasza:

Én 5 éve vagyok együtt párommal és nem tudtunk még összeköltözni, de nekünk is volt egy ijen holtpont.

Tudod mit? Ha igazán szereted akkor az is örömet okoz majd, ha te adsz neki valami pluszt. Én elvittem vacsizni, elrángattam moziba, főztem neki egy jót és képzeld a következő 7en ő viszonozta a kedvességem. Vedd a kezedbe az irányítást, vagy beszélgess el vele őszintén az érzéseidről, ha szeret akkor meg fogja érteni és változtatni is tudtok rajta.Ez a kapcsolatok nagy próbája...remélem jól vizsgáztok majd és nem buktok el.

Meg ne tévedj meg, mert a szerelem az nem tart örökké csak átalakul a szeretet és tisztelet egyvelegévé...ezt az érzést is össze lehet keverni a másikkal. Remélem tudtam segíteni.

2012. jan. 17. 23:48
 17/19 anonim ***** válasza:
na hogy haladtok?
2012. jan. 18. 00:33
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát valamennyire most már javult a helyzet:-) Megbeszéltük,és azt mondta,hogy mostantól jobban odafigyel majd rám.:-)
2012. jan. 23. 23:33
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2012. jan. 23. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!