Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem jövök ki jól a fiúkkal?
Figyelt kérdés
valamért nem tudok fiúkkal barátkozni.Összeismerkedünk,egy ideig beszélgetünk és utána mindenki lekopik.Pedig nem feltétlenül azért mert nincs mit beszélni már.Senkinél sem érzem azt, hogy érdeklődne h mi van velem,ragaszkodna...ez kicsit aggaszt:|ja és persze így van kapcsolatoknál is.nem érzem,hogy a barátom tényleg a barátom lenne akivel megbeszélem a dolgokat nyíltan.kicsit zárkózott vagyok az igaz.Amugy lány vagyok h tévedés ne essen2011. dec. 11. 21:37
2/10 anonim válasza:
első--
ez csunya volt,ne mindenkit a külseje alapján irjunk le...
3/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok csúnya,sőt.ezért is van h sok fiuval megismerkedek,beszélgetek de senki sem marad meg barátnak.és szerintem nem vagyok unalmas...szóval fogalmamsincs hola hiba
2011. dec. 11. 21:43
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy ne vagy eléggé benne a fiús dolgokban.
Pl: sportok, számítógép, programok...stb
De az is lehet, hogy a kisugárzásoddal van probléma, vagy nem vagy eléggé komoly. Esetleg nem olyan könyveket szeretsz mint az átlagos srácok és csajok.
Szerintem egy kicsit gondolkodj el azon, hogy mi olyan más benned mint a többi *(normális) lányban.
Remélem segítettem.
*normális lány alatt nem a diszkós és plázacicákat értem, hanem a tényleg normális kulturált csajokat.
5/10 anonim válasza:
Bocs csak férfi fejjel próbáltam gondolkodni....:S
Első voltam-
6/10 anonim válasza:
ha nem vagy csúnya akkor meg túl szép! nem szeretnék olyan lány barátot akihez vonzódok! azzal csak magamat szivatnám... lehet hogy ezért!
9/10 A kérdező kommentje:
ha ez még sosem fordult meg a fejembe, hogy azért nem szeretnek barátként megmaradni mert vonzódnak.ez kicsit megnyugtat de azért nem nagy vigasz:)
2011. dec. 12. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!