Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderül hogy börtönviselt is van az exeim közt akkor ezt az adut felhasználhatják ellenem azok akikkel nem jövök össze?
Figyelt kérdés
teszem azt érdemes ezt mindenki elöl titkolni mert szájukra vehetnek a kikosarazottak?pl" hát én sajna nem voltam sitten ezért nem vagyok elég jó neki bezzeg egy korábbi kanja"
Képesek ilyesmire sértődöttségből?
2011. dec. 1. 22:41
2/7 anonim válasza:
Amúgy eléggé érdekes, hogy ezen akkor nem gondolkodtál, amikor egy sittessel kavartál.
Szóval aki ilyesmivel előjön, az ugye bunkó, de te neked mégiscsak aggályaid vannak.
3/7 A kérdező kommentje:
ponthogy azért lett annak a kapcsolatomnak vége mert ezt megtudtam róla....elhiheted hogy nem úgy mutatkozott be hogy xy vagyok és ennyit csücsültem a hüvösön
2011. dec. 1. 22:49
4/7 anonim válasza:
Attól is függ, h mivel csukták le...pl.12 éves kislányok molesztálása nagyon bűn, mint mondjuk a lopás.
5/7 A kérdező kommentje:
hát nekem minden bűn undorító
2011. dec. 1. 23:02
6/7 anonim válasza:
A bűn mint olyan, elég relatív... Csak ezért nem különböztetek meg senkit. Mi van, ha ártatlanul ült, vagy nem volt más választása, esetleg rákenték?? Vagy ha a dolog már nagyon régen történt, fiatal korában?? Egy "bűnöző" is lehet jó ember, nem?
7/7 anonim válasza:
Nincs mindenkinek pénze jó ügyvédre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!