Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 választásod lenne! Melyikel jönnél össze: Egy börtönviselt srácal vagy egy félromával? Kort nemet
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 23:08
1/17 anonim válasza:
Úristeeen.. Te ilyen pasikat fogsz ki?
Én a börtönviselttel.
Bár ha tudnám miért ült akkor lehet hogy nem...de a másikkal még kevésbé.
2/17 anonim válasza:
egyik jobb mint a másik :D:D
bár nem mindegy miért ült.
3/17 anonim válasza:
Mindenképp a börtönviselttel,mert ő agyoncsapja a félromát,ha nem hagy téged békén,fordítva ez már nem biztos....:)
4/17 anonim válasza:
Húúú de gáz.. Mi az, h két választásod? Mindenképp valamelyik a kettő közül? Mindenképp valaki? Olyan nincs, hogy tovább vársz? Biztos igazi, hatalmas szerelmet érzel... ki iránt is akkor? Gáz vagy anyukám. Amúgy akkor kizárásos alapon a sittessel, bár az is kérdés, miért ült. Reméljük nem nemi erőszak... Romával azzal biztos hogy nem, rengeteg csúnya élettörténet kezdődik így: mikor az új cigány barátom hazavitt bemutatni a családjának...stb...
5/17 anonim válasza:
"Mindenképp a börtönviselttel,mert ő agyoncsapja a félromát,ha nem hagy téged békén,fordítva ez már nem biztos....:)"
Ott a pont! =D
Mindenképpen a börtönviseltet választanám, még ha sorozatgyilkos lenne akkor is! (Csak nem biztos, hogy kiengednék még ebben az életben XĐ)
F/18
6/17 A kérdező kommentje:
Jaj ezt csak én úgy kérdezem!De mondjuk rablás miatt!
2010. ápr. 10. 23:22
7/17 anonim válasza:
Előző vagyok. Akkor mindenképpen a börtönviselttel. A Cigány ki van zárva!!!!!! Pfujj
8/17 anonim válasza:
Én is a börtönviselttel. Romával semmiféleképpen nem. L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!