Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam, most akkor elmondj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, most akkor elmondjam neki vagy ne?

Figyelt kérdés

Múlthéten bulizni voltam.(A barátom koleszos,szóval minden hétvégén otthon van.) A buli előtt már összehangolódtunk egy sráccal..aztán később elég részeg voltam én is..és ő is. Semmi komoly nem volt..csak smároltunk,meg egy kicsi tapi..

Én úgy gondolom,hogy amiről nemtud az nemfáj neki..de 1-2 haverom azt mondta,hogy mondjam el..viszont volt,aki szerint nem kell..

2011. dec. 11. 15:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy,de biztosan éretlen egy kapcsolathoz,ha jársz valakivel,és szereted,nem csalod meg,sem alkohollal,sem nélküle ennyi,szóval nem szereted mert megcsaltad,és még hazudnál is neki,csak hogy ne dobjon,nagyon önző vagy,persze fordított esetben,már elküldted volna a pi**ába,és itt sírnál,hogy milyen a barátod megcsalt stb.. ne legyél gerinctelen mond el neki,ha ahhoz nagylány voltál hogy megcsald vállald is fel!
2011. dec. 11. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:
húúú mennyi ilyen éretlen kistacskó pasi van aki uezt teszi és nem tini....
2011. dec. 11. 16:34
 13/14 anonim ***** válasza:
kezd ugy hogy ...egy null ide.....
2011. dec. 11. 16:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha már megcsaltad, legyen benned annyi, hogy bevállalod. Most is legyél tökös, ne csak akkor, mikor megcsaltad, bár lehet, a kapcsolatod megy rá. Sok sikert.
2011. dec. 11. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!