Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan nehéz kimondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz kimondani a fiúknak azt a bizonyos szót hogy : "szeretlek"?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és 26 éves a barátom. Most ismertük meg egymást nemrég, még eléggé friss a dolog. Ő azt mondta egy teljesen váratlan pillanatban hogy szeret:) Minden nap kapok tőle sms-t, meg jelzi hogy gondol rám, de ma még fel sem keresett...én nem akarom kezdeni a keresést, mert a végén túlságossan ebízza magát, ugyanis azt elég jól éreztetem vele hogy szeretem. Mi lehet a baj?
2009. máj. 16. 17:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
lehet hogy nem ér rá? amugy meg nemkell minden nap találkozni.. és neki nincs most vizsgaidőszak?
2009. máj. 16. 17:30
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem az hogy minden nap találkozzunk, nem találkozunk minden nap, sőt 3-4 naponta kb.

Nem vizsgázik mert 26 éves.

2009. máj. 16. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
egyébként ha már egyszer mondta hogy szeret, ír sms-t, meg ilyenek, akkor most az a problémád, hogy nem találkoztok annyit amennyit akarsz? amugy.. én már nagyon régen nem mondtam ki ezt a szót.. valahogy sosem jutottam el oda, hogy tényleg ezt érezzem. hazudni nem fogok.. de a barátod már mondta.. szal akk mi is a kérdés?
2009. máj. 16. 17:54
 4/12 A kérdező kommentje:

Az az érdekes hogy néha nagyon fura dolgai vannak. Egyszer mintha szeretne és hiányoznék neki, máskor meg, pl. ma ...épp az előbb írt egy sms-t. Ezt: Szia! Holnap jelentkezem! Puszi!

Ebből mit vegyek le? Azt se tudom mi van vele...:(

2009. máj. 16. 18:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
azt "vedd le" ebből, hogy holnap jelentkezik. =) szerintem lépj túl ezen a műproblémán (bár tulajdonkáppen nem is tudom mi itt konkrétan a probléma) és hagyd egy kicsit élni a saját életét is.
2009. máj. 16. 18:57
 6/12 anonim ***** válasza:
és ha érdekel hogy mi van vele, hát írj neki te is egy sms-t hogy mi történt vele ma?/hogy van? ennyi az egész.
2009. máj. 16. 18:59
 7/12 anonim ***** válasza:
A pasiknál a "szeretlek" egy előtag....szeretlek megb(+18)i :P
2009. máj. 16. 19:12
 8/12 anonim ***** válasza:
^ igazán? na ne mondd.. =) hát ezek szerint eddig tévhitben éltem és az én barátom nem pasi, mert nála nem olyan 'előtag' a szeretlek, mint ahogy te írtad. vagy lehetséges hogy te nem vagy olyan nagyokos a pasik témában mint ahogy hiszed..? =)
2009. máj. 16. 19:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Érdekes eset, az én páromnak nem esik nehezére h kimondja az h szeret! Naponta vagy 5-10 x biztos elhangzik ha együtt vagyunk, ha telefonon beszélünk úgy tesszük le h szeretlek. Amúgy nem az a romantikus típus, csak ezt mondja de persze ez a lényeg! Lehet a te párod inkább kimutatja minthogy mondaná! Nem minden pasi dobálózik az ilyen szavakkal, de sztem ha mondnád neki, h mondhatná többször is mert jól esne nem mondana ellent. Ja még annyit ha te sem mondod neki akkor tőle se várd! Ha meg mondod akkor vedd rá h utána ő is mondja!
2009. máj. 16. 20:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Nyilván te tudod jobban, hogy vizsgázik-e vagy sem, de azt kijelenteni, hogy "nem vizsgázik, MERT 26 ÉVES", felelőtlenség. 28 éves vagyok és nekem is vizsgaidőszakom van. 30 év alatt teljesen megszokott, ha valaki egyetemre jár. De manapság már afölött is.
2009. máj. 16. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!