Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kinél töltsem a karácsonyt?
Fuh, kicsit bonyolult a sztori, de dióhéjban ez a helyzet:
Szeptember óta ismerem a srácot, november óta randizunk, úgy látszik komoly a dolog, és mivel nem szertném otthon tölteni a karácsonyt (apa nincs, anya alkoholista, a nőveremet nem bírom), ezért szeretné, ha az ő családjával lennék.
Viszont a lakótársam, akivel már 10 éve legjobb bnők is vagyunk, szintén meghívott magukhoz. Itt csak egy bökkenő van : a bátyja. Régebben jártunk, és vele vesztettem el a szüzességem, valószínű, hogy ő is otthon lesz karácsonykor.
Nem kérem, hogy döntsetek helyettem, csak, hogy ti mit tennétek a helyemben?
19L, mindkét fiú 28
Én a sráchoz mennék. A barátnőd 10 éve a legjobb barátnőd, hozzá mehettél eddig is, és ezután is mehetsz majd. A sráccal viszont lehet, hogy épp a kezdete lehet valami újnak.
Nálunk kicsit más volt a helyzet, engem szilveszterezni hívott el az udvarlóm hozzájuk- ahol az egész társaságból egyetlen embert ismertem rajta kívül. Közben a barátnőm is hívott magukhoz, olyan házibuliba, ahol az össze többi barátom is ott volt, olyanok, akik 5-10 éve a barátaim.
Én a srácot választottam, és azóta sem bántam meg, az idei szilveszterkor lesz a 4. évfordulónk... :)
20/L
Gratulálok :)
És köszönöm a válaszokat :)
Azért még érdekel mások véleménye is...
Így pár hét járás után nem korai a családdal ismerkedni?
Nem feltétlenül korai, ha tényleg komolyan gondoljátok.
Ha a szülei nem bánják, akkor én is a srácra voksolok.
23F
Mi 3 hete randizgattunk, mikor nálunk szilveztereztem. Másnap együtt reggeliztünk a családjával, aztán kitakarítottam az Anyukájával... :)
Szerintem nagyon fog örülni neki, ha elmész hozzájuk, mert egyrészt ez azt mutatja, hogy fontos Neked, másrészt azt, hogy nem félsz a családját megismerni, hanem nyitott vagy és szerethető ;)
20/L
Véleményem szerint is az a jelenlegi barátodhoz menj!És szerintem nem korai az ismerkedés,egy jó szilveszteri élmény csak erősít a kapcsolatotokon!:)
Én 2 hét után ismertem meg a párom családját és ennek már 4 éve! :) 23/L
.* _██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!