Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakitsak a barátnömmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakitsak a barátnömmel 1,5 év után?

Figyelt kérdés
Nem jó , söt soha nem volt jó a kapcsolatunk !!! Valahogy mégsem tudunk szakitani , neki van egy gyereke , nekem nincs ! Állandó a veszekedés , meg nem szereti ha én elmegyek egyedül valahova ! Se veled se nélküled állapot van köztünk !! Nagyon kérlek titeket írjatok adjatok tanácsot mert beleörülök !!!
2009. máj. 16. 15:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hello! Fiú vagyok, mi kb 1,7 éve vagyunk együtt, szóval nemsokkal több mint ti. De a többi is megegyezik. Viszont nálunk nem nagyon van veszekedés ha valahova menni akarok.
2009. máj. 17. 20:30
 12/16 A kérdező kommentje:
És te hogyan és miért akarsz szakitani ?? Remélem össze jön a szakitásod és találsz valami jobb csajt !!!
2009. máj. 17. 23:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Talán azért mert igazából már annyira nem szeretem mint régen, és nagyon meg-meg nézegetem a nekem tetsző nőket az utcán, és igazából úgy gondolom hogy nem állnék ellen ha bármelyikkel is lehetne valami, na meg nekem sem volt eddig túl sok kapcsolatom.
2009. máj. 18. 12:10
 14/16 A kérdező kommentje:
te mennyi idös vagy ???
2009. máj. 18. 20:08
 15/16 anonim ***** válasza:
28, te?
2009. máj. 18. 22:30
 16/16 A kérdező kommentje:
29
2009. máj. 20. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!