Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakitsak a barátnömmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakitsak a barátnömmel 1,5 év után?

Figyelt kérdés
Nem jó , söt soha nem volt jó a kapcsolatunk !!! Valahogy mégsem tudunk szakitani , neki van egy gyereke , nekem nincs ! Állandó a veszekedés , meg nem szereti ha én elmegyek egyedül valahova ! Se veled se nélküled állapot van köztünk !! Nagyon kérlek titeket írjatok adjatok tanácsot mert beleörülök !!!
2009. máj. 16. 15:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Őszintén, szemtől szembe mondd el neki, hogy már nem szereted, és hogy már nincs jövője a dolognak. Ennyit megérdemel 1,5év után, akkor is ha nem volt rózsás a kapcsolatotok. De olyat ne csinálj, hogy mondjuk egyszerre csak eltűnsz és többet nem keresed, meg ne legyél vele bunkó, csakazért hogy ő hagyjon el. Mindenképp légy őszinte!
2009. máj. 16. 15:07
 2/16 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha megmondanád a szemébe konkrétan, hogy neked ez így nem fog menni tovább. Nem tudom hogy lehet "se veled, se nélküled" kapcsolat, hisz semmi jót nem mondtál a kapcsolatotokról. Csak egymást kínozzátok! Jobb lesz csendben, nyugodtan elválni egymástól, amíg el nem fajulnak a dolgok!
2009. máj. 16. 15:09
 3/16 A kérdező kommentje:
én már vagy 10szer akartam vele szakitani de nem tudtam pedig elmontam szépen is durván is hogy ez igy nem jó !!!
2009. máj. 16. 15:09
 4/16 A kérdező kommentje:
de szerintem a gyerek miatt nem hagy ott , mert én jó "pot apuka " vagyok !!!
2009. máj. 16. 15:10
 5/16 A kérdező kommentje:
ó
2009. máj. 16. 15:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Uh! Hát ez így elég kellemetlen eset! De a részéről meg nagyon csúnya dolog, hogy csak azért kellesz neki. És amikor szakítani akartál vele, mivel tudott visszatartani, és megváltoztatni a véleményed??
2009. máj. 16. 15:21
 7/16 A kérdező kommentje:
hát az az igazság hogy én nem sok növel feküdtem le még és lehet hogy ez tart minket össze !!
2009. máj. 16. 15:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Naneee... Az tart össze titeket, hogy te nem sok nővel feküdtél le??? Kezd egyre viccesebbé válni a dolog. Fogod magad, ugyanúgy megmondod ahogy eddig, hogy szeretnéd ha vége lenne, mert nem vagy boldog, majd szépen elmész, és nem keresed többé. Ennyire egyszerű.
2009. máj. 16. 18:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzet! Tudom, ugyanebben a helyzetben vagyok ugyanezzel a felállással! Én azon vagyok hogy összeszedem magam, aztán elmondom hogy mi a helyzet, szerintem ez a legkorrektebb.
2009. máj. 16. 20:50
 10/16 A kérdező kommentje:

helló utolsó ! fiu vagy lányvagy ??

Nehéz a helyzetönkl mi ,?? Te miota vagy együt vele???

2009. máj. 17. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!