Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy a lányok mindig olyan fiukhoz vonzódnak akit nem tudnak megkapni?
de amúgy akár hiszitek, akár nem, ez egy ördögi kör, mert... ha az ember nem akar rosszfiúval összejönni, hanem normális, rendes pasikra hajt, akkor 10-ből 9 alkalommal a pasinak tutkeráj, h van barátnője. nekem eddig az összes olyan alkalommal, amikor valóban rendes, normális pasi tetszett meg, kiderült, h barátnője van. szóval ennyi, ezzel nem lehet mit kezdeni? akkor most rohanjak a rosszfiúkhoz? vagy csábítsam el a jófiút a barátnőjétől? na jó, de akkor ha engedi magát elcsábítani, lehet h nem is olyan jófiú már, és egyszer engem is elhagyhat. na akkor mi legyen?
de egyébként nyilván nem húzható rá minden helyzetre, de lehet nekem hinni, h én ahány normális fiúval találkoztam, mind foglalt volt...mondjuk ha onnan közelítjük meg a témát, h az a foglalt, akin fekszenek, hmm... meggondolandó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!