Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az, hogy a 14-16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy a 14-16 éves lányok többsége a 20 éven felüli pasihoz vonzódnak?

Figyelt kérdés

Mert értebb vagyok a korosztálynál meg stb..

Rendes válaszokat akarok.

2011. nov. 18. 23:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%

mert tényleg azt hiszik h érettebbek.

közbe mi meg csak röhögünk mert könnyű őket kihasználni :D

2011. nov. 18. 23:34
 2/23 anonim ***** válasza:

Nekem épp a minap mondta egy velem egykorú nőismerősöm (24 éves), hogy számára a huszonéves férfiak még nem igazi férfiak. Inkább a 35-ön felüliek a férfiak.

Hát, köszöntem szépen...

2011. nov. 18. 23:34
 3/23 anonim ***** válasza:
33%
Én most is a 25 körüli pasikhoz vonzódom, de pl. egy kamaszfiú teste még tényleg nem az igazi.
2011. nov. 18. 23:37
 4/23 Shai-Hulud ***** válasza:
73%

Ez mindig is így volt. Már Jávor Pál is énekelte, hogy

"Mert egy tisztes őszes halánték,

A nő számára ajándék,

S úgy kell, mint az őszi napsugár.

Ha sor kerül a tavaszra,

Még nincsen okom panaszra,

A május csókja csak szíven talál.

Már nem járok a Gerbaud-ba,

A fekete feketébb s forróbb az eszpresszóban.

Szóval én mondom egy tisztes őszes halánték,

A nő számára ajándék,

Nincs öreg férfi, hidd el cimborám

Legfeljebb túl fiatal leány."

[link]

A fiatal leányok mindig is az idősebb férfiakhoz vonzódtak.

(És az idősebb nők meg a fiatalabb fiúkhoz.) :-D

Pedro

2011. nov. 18. 23:42
 5/23 Shai-Hulud ***** válasza:
70%

"de pl. egy kamaszfiú teste még tényleg nem az igazi."

Hát nem azért a két fillérért, de egy kamaszlányé se...

2011. nov. 18. 23:43
 6/23 anonim ***** válasza:
56%
15 évesen nekem is 20 éves pasim volt. Felnéztem rá, hogy már egyetemre jár, biztonságban éreztem magam mellette, és közel se viselkedett olyan gyerekesen, mint a kortársaim. Most 24 vagyok, a párom 30, 4 éve vagyunk együtt. Amikor egyetemre jártam, a fiú szaktársaim többségét ugyanannyira éretlennek láttam, mint anno, 15 évesen az osztálytársaimat. Mikor megismertem páromat, már volt diplomája, dolgozott, úgyhogy megint csak fel tudtam nézni rá. Aztán, ahogy teltek az évek, és egyre több 30 év körüli férfi ismerősöm lett, rájöttem, hogy ők is tudnak ugyanolyan éretlenül vagy épp gyerekesen viselkedni, csak már megtanulták, hogy ennek hol a helye. :) Pl. azt sose értettem, hogy a pasiknak miért vicces az, hogy baráti társaságban azzal poénkodnak, hogy melegek?
2011. nov. 18. 23:46
 7/23 anonim ***** válasza:

szerintem a kérdés alapból hülyeség... milyen alapon általánosítasz? Megkérdezted az összes 14-16 közötti lányt?

Rögtön egy ellenpélda: a barátnőm 16 éves, én 18...

tudtommal 18<20 :)

2011. nov. 18. 23:47
 8/23 anonim ***** válasza:
51%
"Akit az istenek szeretnek, megtartják gyereknek." (FankaDeli)
2011. nov. 18. 23:47
 9/23 anonim ***** válasza:
78%

Az elsőnél a pont.

Ez abból ered, hogy pont fordítva van. A pasik vonzódna a tinilányokhoz, ezért kell valami, amivel meg lehet őket szerezni.

Ez úgy működik, hogy az önhitt, butácska tinilányokkal el lehet hitetni, hogy ők már érettek. Ez számukra egyfajta önigazolásra ad okot, a férfiak számára meg lehetőséget a tiniszexre. Nem bonyolult.

2011. nov. 18. 23:56
 10/23 anonim ***** válasza:

ellenkérdés: miért van az hogy a ráncosodó nőkhöz már Senki nem vonzódik?

na mivan így már nem tetszik?

2011. nov. 19. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!