Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy a 14-16 éves lányok többsége a 20 éven felüli pasihoz vonzódnak?
Mert értebb vagyok a korosztálynál meg stb..
Rendes válaszokat akarok.
Annabell
A ráncosodó nők is a fiatal fiúkhoz vonzódnak, pont úgy, mint ahogy a ráncosodó férfiak a fiatal lányokhoz. Mi ebben a különös? :-)
Pedro
Azért, mert egy 20-on felüli srácnak van kocsija és több pénze, mint egy 10-en évesnek.
A sok hülye kis p.csa, meg azt hiszi, hogy pusztán a nemiségük miatt érettebb mindenkinél. Ők az igazi nagy betűs nők, csak mert lánynak születtek. Attól még, hogy testileg korábban érnek, nem jelenti azt, hogy agyilag is. Sőt épp ellenkezőleg. A 20 felettiek pedig jól megdugják őket - mert kapcsolatra egyik sem alkalmas - aztán kidobják őket a p.csába, ahová valók, aztán persze jön a sírás, hogy minden férfi egy mocsok, szemét állat.
nekem 14 évesen azért tetszettek az idősebbek, mert náluk már nem az volt a módi, hogy ha szereted akkor meg kell húzni a haját, és csúnyákat mondani rá. meg értelmesebbnek is tűntek. most a 20 éveseken látom azt, hogy kb azt se tudja hogyan szóljon hozzám, egy 30as erre már rájött....szóval ilyenek miatt.
amúgy a ráncos példát úgy értettem, hogy az idősebb vagy korabeli nők, meg a psiknak nem kellenek, csak a fiatal modellek...szóval ne panaszkodj, mert te ha öregszel találsz majd nőt magad mellé addig meg el lehet menni prostizni, egy férfinek ez nem ciki..
miközben mi lányok fiatalon nem dughatunk csak az élvezetért (= nálatok a prostizás) ugyanakkor ha meg már nem vagyunk fiatalok, akkor már a kutyának se kellünk, na ez az igazi szívás.
2:04
Ez egy hatalmas baromság volt.
Szóval ha valaki férfinek született és nem tud megfelelni az idióta igényeiteknek, akkor maradjon a zsebhokinál, vagy l.rvázzon, de ha nagy nehezen összeszed egy csajt és ez kiderül az taszító és megalázó?
Az idősödő nők pedig minden szart magukra kennek és azt hiszik, hogy még mindig 20 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!