Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az, hogy a 14-16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy a 14-16 éves lányok többsége a 20 éven felüli pasihoz vonzódnak?

Figyelt kérdés

Mert értebb vagyok a korosztálynál meg stb..

Rendes válaszokat akarok.

2011. nov. 18. 23:33
1 2 3
 11/23 Shai-Hulud ***** válasza:

Annabell

A ráncosodó nők is a fiatal fiúkhoz vonzódnak, pont úgy, mint ahogy a ráncosodó férfiak a fiatal lányokhoz. Mi ebben a különös? :-)

Pedro

2011. nov. 19. 01:23
 12/23 anonim ***** válasza:
46%
tegnap 23:46: Túlságosan besavanyodott vagy. Ismerem az ilyeneket és nem kellenek nekem.
2011. nov. 19. 09:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem fontos az, hogy legyen valami a páromban, amiért fel tudok rá nézni és amiért tisztelni tudom. Rám pl. nagyon motiválóan hatott, hogy páromnak van nyelvvizsgája, diplomája, megírta a szakdolgozatát, és arra gondoltam, hogy ha ő meg tudta ezeket csinálni, akkor én is. Minden reggel 5-kor kel, mert a szomszéd városban dolgozik, amiért szintén csak tisztelni tudom. Nekem nagyon nehézkes kimásznom az ágyból, de mióta együtt vagyunk, könnyebben ráveszem magam, mert látom, hogy ő is képes rá, ráadásul egy órával korábban. Én ilyen vagyok, a velem egykorú fiúkban ezt nem találtam meg, csak baráti/haveri kapcsolatokat alakítottam ki velük. Mondjuk nálam 10 évvel idősebb párom sose volt (csak 6-tal), szüleim közt majdnem 12 év van, és ahogy öregszenek, ez egyre többnek tűnik. Erre nem vágyom. Testvérem viszont 28 éves és most fog érettségizni a barátnője. 2 éve vannak együtt, távkapcsolat. Nagyon szép lány, "formálható, idomítható" bátyám minden kívánságát lesi, mindig hoz valamilyen süteményt, ha jön hozzá, szóval biztos bátyámnak is tetszik, hogy ilyen. Testvérem vele képzeli el az életét (vagy csak ezt mondja), én meg hiába mondom, hogy még nagyon fiatal és egyszer ráun erre az egészre. Bátyámnak van lakása, autója, ami egy nő szemszögéből nem egy elhanyagolható szempont, bármennyire is csúnya ezt mondani. (6. voltam)
2011. nov. 19. 11:32
 14/23 anonim ***** válasza:
Mert menőbbek lehetnek a barátnőik előtt, ha idősebb pasival kavarnak.
2011. nov. 19. 13:52
 15/23 anonim ***** válasza:

Azért, mert egy 20-on felüli srácnak van kocsija és több pénze, mint egy 10-en évesnek.

A sok hülye kis p.csa, meg azt hiszi, hogy pusztán a nemiségük miatt érettebb mindenkinél. Ők az igazi nagy betűs nők, csak mert lánynak születtek. Attól még, hogy testileg korábban érnek, nem jelenti azt, hogy agyilag is. Sőt épp ellenkezőleg. A 20 felettiek pedig jól megdugják őket - mert kapcsolatra egyik sem alkalmas - aztán kidobják őket a p.csába, ahová valók, aztán persze jön a sírás, hogy minden férfi egy mocsok, szemét állat.

2011. nov. 19. 16:23
 16/23 anonim ***** válasza:
Ja, hogy most az az új duma, hogy fel lehet nézni a pasira mert idősebb? Akkor nektek apára lenne szükségetek, nem pasira.
2011. nov. 19. 16:27
 17/23 anonim ***** válasza:
Én 15 éves lány vagyok, és nekem egyáltalán nem jönnek be a 20on felüliek.. Inkább a 15-18 körüli fiúk tetszenek nekem.
2011. nov. 19. 18:35
 18/23 anonim ***** válasza:

nekem 14 évesen azért tetszettek az idősebbek, mert náluk már nem az volt a módi, hogy ha szereted akkor meg kell húzni a haját, és csúnyákat mondani rá. meg értelmesebbnek is tűntek. most a 20 éveseken látom azt, hogy kb azt se tudja hogyan szóljon hozzám, egy 30as erre már rájött....szóval ilyenek miatt.

amúgy a ráncos példát úgy értettem, hogy az idősebb vagy korabeli nők, meg a psiknak nem kellenek, csak a fiatal modellek...szóval ne panaszkodj, mert te ha öregszel találsz majd nőt magad mellé addig meg el lehet menni prostizni, egy férfinek ez nem ciki..

miközben mi lányok fiatalon nem dughatunk csak az élvezetért (= nálatok a prostizás) ugyanakkor ha meg már nem vagyunk fiatalok, akkor már a kutyának se kellünk, na ez az igazi szívás.

2011. nov. 20. 02:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Annabell, megmondjam mi az igazi szívás? Felnőni, az életet elkezdeni azzal a tudattal, hogy a kutyának sem kellesz. Éveken át kitartani, harcolni, a magány, és a láthatatlanság poklában, remélni, hogy majd eljön az az idő, amikor ez másként lesz. És eközben tudni azt, hogy az ellenkező nem pontosan azt keresi, amit adni szeretnél. Érezni magadban a potenciát, tudni, hogy valakit boldoggá tehetnél, csak az esélyt kéne megkapni. Lassan rájönni, hogy ez nem történik meg. Fokozatosan elfelejteni, hogy mi az, ami boldoggá tenne, ezután megkérdőjeleződik minden, amit eddig egy boldogabb, teljesebb élet reményében tettél. Hasztalannak, fölöslegesnek, értelmetlennek tűnik. Az elpocsékolt élet, a kudarcok, csak ezt látod a tükörben. Semmi lettél, már nincs mit adni, és nem kell semmi. A végtelen ürességet pedig lassan feltölti a gyűlölet.
2011. nov. 20. 02:37
 20/23 anonim ***** válasza:

2:04

Ez egy hatalmas baromság volt.

Szóval ha valaki férfinek született és nem tud megfelelni az idióta igényeiteknek, akkor maradjon a zsebhokinál, vagy l.rvázzon, de ha nagy nehezen összeszed egy csajt és ez kiderül az taszító és megalázó?

Az idősödő nők pedig minden szart magukra kennek és azt hiszik, hogy még mindig 20 évesek.

2011. nov. 20. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!