Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé bonyolult, mégis szeretném megkapni a lányt. Mit tennétek a helyemben?
Tehát, egy hete házibuliban voltam a haveromnál, akinek ott volt unokahúga is. A lánnyal smároltam is, és úgy tűnt össze is jön a dolog, Viszont, mikor kimentünk egy fél órára többiekkel piáért, akkor a lány bent maradt a házban, pár emberrel.
Amikor visszamentünk, akkor az a kép fogadott, hogy a csaj, ott csókolózik az egyik sráccal.
A dologban még egy olyan csavar is van, hogy ezután (ő nem tudta, hogy láttam mással) még velem is csókolózott.
Amikor hazamentem, akkor oda mentem hozzá, meg akartam csókolni, viszont csak puszit adott.
Mit csinálhatnék, hogy ne csak egy maradjak a sok közül?
15/F
Ez most rosszul fog esni, de: ezt már elcseszted, kishaver. Most nálad az a helyzet áll fenn, mint a tipikus "rosszfiú-eset"ben: azt hiszed, te képes lennél megváltoztatni a csajt, stb. Nem fog menni. Az ilyen lányoknak nem a rendes, aranyos, jófiúk jönnek be, akik loholnak utánuk. Te többször is odamentél hozzá smárolni, elköszönni is csókkal akartál, szóval elcseszted. Egy ilyen csaj max. egy olyan srácba szeret bele, aki tesz rá magasról, te pedig látszik, hogy nem olyan vagy. Szerintem hagyd a francba:) Leírtam, hogy elcseszted - de örülj neki, egy ilyen csajjal nem érdemes foglalkozni:)
19/L
először is köszi a válaszokat. :D
Második: Igazából én csak akkor mentem oda hozzá amikor először smároltunk, és amikor elmentem. Közben ő jött oda többször is. Ezért nem értettem a szitut. Különben, amit mondtál én egyik kategóriába se tartozom bele, vhol a kettő határán mozgok. Tehát még csak az sem lehetett a problémája, hogy végig rajta lógtam...
Varrd le es rugd ki! Egybol teperni fog...
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!