Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van most? :O

Figyelt kérdés
Pasim haverja nem birja elfogadni hogy együtt vagyunk..De persze engem mindig bámul buszon is,de egy szót nem szól hozzám meg flegmázik.Amugy nekem mindegy hogy mit gondol rólam meg ilyenek,de azért szar hogy nem fogadgya el hogy együtt vagyunk.Mert ö a barátom legjobb haverja és igy rossz velük lenni mert ugye ö minden nap igy velünk van..Valaki nem tudgya hogy hogy fogadtassam el vele magam?Mert már azt kezdi megszokni hogy járunk.De engem nem akkar se megszokni,se elfogadnii:/

2011. dec. 9. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:

fogyadgya, tudgya, igy, birja, amugy,

fogadja, tudja, így, bírja, amúgy,

2011. dec. 9. 17:12
 2/10 bánomisén ***** válasza:

Előszöris: csatlakozom az elsőhöz, ezek a hibák az én szememet is bántják.

A másik: kinél akarsz jó lenni? A barátodnál vagy a barátod haverjánál? Mert ha az előbbinél, akkor mit érdekel téged a haver véleménye, ha meg a haverjánál, akkor miért a barátoddal jársz, miért nem a haverral?

Lefogadom, hogy 14 évesnél nem vagy több, eltaláltam? :-)

2011. dec. 9. 17:38
 3/10 anonim ***** válasza:

''Lefogadom, hogy 14 évesnél nem vagy több''

Szomorú, de simán lehet több is. 12 éves kor felett már kezd különválni az érettebb gondolkodásúak és az örök infantilisek tábora.

A kérdésre pedig a válaszom: bisztos h teccel neki is...

19L

2011. dec. 9. 17:47
 4/10 anonim ***** válasza:

nem igaz hogy nehezetekre esik helyesen írni

teccel jártál te iskolába ?

2011. dec. 9. 18:41
 5/10 anonim ***** válasza:

''nem igaz hogy nehezetekre esik helyesen írni

teccel jártál te iskolába ?''

:)) A mondat elején nagy betű, a mondat végén pont. A 'hogy' előtt vessző, a megszólítás ('teccel') szintén nagy betűvel írandó, mivel a mondat elején szerepel, arról nem is beszélve, hogy a megszólítás után vesszőt kell tenni. Ezt mind a suliban tanultam.

Ha rám (19L) célzol, akkor közölhetem, a lány írásmódjára akartam utalni azzal, hogy helytelenül írtam ezt-azt.

2011. dec. 9. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:
akkar -> akar
2011. dec. 10. 15:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönööm szépen a 3.válaszolónak..mert ö legalább a kérdésemre válaszolt..:)) a többieket meg mit érdekli hogy ki hogy ír?..ugy írunk ahogy akkarunk ez nem nyelvtan óra..;)
2011. dec. 23. 13:29
 8/10 A kérdező kommentje:

Bocs válaszolok a második kommentelönek:

Bánomisén figyelj természetesen a pasimnál szeretnék jó lenni,de nem tudom nagy könnyen leb..ni a haverját mert mindig velünk van ö is.Meg vele ha tetszek neki hanem ugyse járhatnák..csak zavar hogy állandón azzokat csinálja.A korom meg a korom az meg az én dolgom.:))Jaa és szólj ha valamit rosszul írtam..;D

2011. dec. 23. 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Minden mondatodat rosszul írtad ;D
2011. dec. 23. 13:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Na de jóó akkor:DD
2011. dec. 23. 13:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!