Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van most? :O
fogyadgya, tudgya, igy, birja, amugy,
fogadja, tudja, így, bírja, amúgy,
Előszöris: csatlakozom az elsőhöz, ezek a hibák az én szememet is bántják.
A másik: kinél akarsz jó lenni? A barátodnál vagy a barátod haverjánál? Mert ha az előbbinél, akkor mit érdekel téged a haver véleménye, ha meg a haverjánál, akkor miért a barátoddal jársz, miért nem a haverral?
Lefogadom, hogy 14 évesnél nem vagy több, eltaláltam? :-)
''Lefogadom, hogy 14 évesnél nem vagy több''
Szomorú, de simán lehet több is. 12 éves kor felett már kezd különválni az érettebb gondolkodásúak és az örök infantilisek tábora.
A kérdésre pedig a válaszom: bisztos h teccel neki is...
19L
nem igaz hogy nehezetekre esik helyesen írni
teccel jártál te iskolába ?
''nem igaz hogy nehezetekre esik helyesen írni
teccel jártál te iskolába ?''
:)) A mondat elején nagy betű, a mondat végén pont. A 'hogy' előtt vessző, a megszólítás ('teccel') szintén nagy betűvel írandó, mivel a mondat elején szerepel, arról nem is beszélve, hogy a megszólítás után vesszőt kell tenni. Ezt mind a suliban tanultam.
Ha rám (19L) célzol, akkor közölhetem, a lány írásmódjára akartam utalni azzal, hogy helytelenül írtam ezt-azt.
Bocs válaszolok a második kommentelönek:
Bánomisén figyelj természetesen a pasimnál szeretnék jó lenni,de nem tudom nagy könnyen leb..ni a haverját mert mindig velünk van ö is.Meg vele ha tetszek neki hanem ugyse járhatnák..csak zavar hogy állandón azzokat csinálja.A korom meg a korom az meg az én dolgom.:))Jaa és szólj ha valamit rosszul írtam..;D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!