Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen dolog?
Ha együtt megyek a párommal egy születésnapra (a haverja szülinapja), akkor együtt is illik hazamenni nem?
Én mondtam neki, hogy ha megunom, én hazamegyek szó nélkül, nem fogok neki könyörögni (mert tudtam h úgyis be fog piálni és nem akar majd hajnalokig hazamenni). De azt is mondtam neki, hogy ha hajlandó kompromisszumra, akkor várok max 2ig rá, hogy mégiscsak úgy menjünk haza mint normális pár, de ő nem volt hajlandó. A többiek akik párban mentek, 11-12 körül hazamentek szépen a barátnőjükkel, egy lány se volt már, csak a részegebb banda maradt ott, meg ugye mi...
Aztán 1kor megindultam haza, mert rosszul lettem, akkor elkezdett könyörögni, h mér nem akarok vele menni haza, hozzá, h együtt aludjunk. mondtam jó, de akkor gyere mert én rosszul vagyok... Ő nem akart mert: "Van még piám"...
Én meg hazajöttem... most ez milyen dolog? jogosan esett rosszul, h csak az én párom ilyen se.ggfej h nem képes együtt hazamenni velem? mit mondjak neki ezek után? Legyek megsértődve? mit mondjak neki? (ja és ez nem az első ilyen eset! ha buli van, akkor őt nem érdekli h én mikor meg hogy megyek haza, ő ottmarad!) De ezt soha nem tudom vele megértetni, hogy nekem rosszul esik!
komolyan kérdem jobb embert nem találnál?
csak nem vagy olyan visszataszító h ne akarjon veled járni egy normálisabb pasi sem nem?
itt az internet,úgy látom neked is van,keress olyat aki szeret
ismerkedj,randizgass,minnél előbb megteszed,annál hamarabb
találsz hozzád illő párt
ennek meg mond meg h egészségedre aranyom
legyél boldog a haverokkal,meg a piával,meg egy olyannal,aki nem hiszem h sokáig eltűri ezt neked,mint én
agyőőőő
jogosan vagy
és mondom sürgőssen keress mást,vagy mindig ez fog rád várni
ezt akarod?
meddig akarsz ezzel az emberrel lenni
jó apa lenne az ilyen
lesz.rná a gyereket,menne piálni,te meg mennél utánna könyörögni h menjen haza
ne legyél már buta
ilyen életet akarsz
így vagy boldog?
ha igen boldog vagy
akkor bocs nem szóltam
de ha nem érzel örömöt
akkor te is tudod h ez gy nem jó
nem élsz vele együtt nem?
van hol laknod,vannak szüleid,fiatal lány vagy
más olyan helyzetben van h együtt élnek
és nem tud mit lépni
te még megteheted csak ne legyen késő
jobbat tényleg nem tudok írni mint előbb
ha jó neked így,mondom,beletörődsz h valszeg változtatni ezek alapján nem fog,akkor sok szerencsét
ha meg lépni akarsz most tedd meg
vagy fogadd el,mert egy idő után sztem ő hagy el
lehet elege lesz h nyaggatod mindig amúgy,aztán félre lép,és azt fogja mondani h miért nem hagytad el ha olyan rossz volt neked
te tehetsz róla h ideáig jutott,te kergetted bele
és ez viszont jogos
vagy fogadd el,és ne nyaggasd,mert TE választottad ez,te maradsz vele,tehát el kell viselned,vagy lépj
ha ezek után se tudod mit tegyél,akk egyet kell h értsek
sajna mégis az 1.válaszolóval,ha nem is szép amit írt,de
igazság van benne
sírsz h nem jó,rossz neked,de változtatni nem akarsz
akkor meg törődj bele h így marad,és nézd el neki,vagy megunja h piszkálod,és ő fog elhagyni jogosan
ja
és hidd el nem bántásból írom,de ha annyira szereted vagy elfogadod neki és csöndben leszel,vagy nem
és akkor marad az idegeskedés,veszekedés,és 1 idő után úgyis elrontja ez a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!