Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Vajon csak hülyít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vajon csak hülyít?

Figyelt kérdés
Nahh leírom röviden mi is a helyzet.Kb 1 hónapja megismertem egy pasit.Taliztunk és jól elvoltunk.A második talin elcsattant egy csók is, de azt nem tisztáztuk hogy járunk e vagy hogy mi is van valójában.Nagyon jól éreztük magunkat mindig egymással és ez az egész már ténylegesen is olyan volt mint egy igazi kapcsolat tehát volt csók, kézfogás, simogatás, smsezgetés és stb.Nem rég történt egy komolyabb dolog is kettőnk közt amire így visszagondolva nem volt jó "ötlet" ez a dolog az orális szex volt.Ő szinte könyörgött hogy tegyem meg neki és nem tagadom én is akartam.Kb 1 hete beszéltünk msnen és felhozódott hogy most mi járunk e vagy mi is van valójában.Ő ezt írta: "nem akarok kapcsolatot ,mert később lehet külföldön fogok dolgozni és nem lenne szívem itt hagyni téged!" Már ez is nagyon rosszul esett hát még az amit ez után húztam ki belőle: Kiderült hogy még mindig gondol a volt csajára aki azért dobta ki mert a pasi felfázott és nem állt fel neki :S És a pasi időt kért tőlem hogy addig is eltudja felejteni azt a csajt.Jó más néző pontból meg lehet érteni de valahogy mégsem tudom.kérdeztem tőle azt is hogy akkor miért keresett új kapcsolatot. Azt monda: "Azt hittem hogy jobb lesz de nem lett az" :S HHmm képzelhetitek milyen szarul esett ez az egész :S És ráadásul ő volt az első olyan pasi akivel így komolyabb dolgok történtek. Én ezek után kikapcsoltam a telóm és msnre sem mentem fel,mert nem akartam beszélni vele.Ő folyamatosan hívogatott, smseket írt és még hozzám is eljött kocsival (ahol lakok) csak ki voltam kapcsolva és nem tudott elérni.Eljött mert megakarta ezt az egészet személyesen beszélni.Olyanokat írogatott hogy hiányzok neki és velem akar lenni csak kell neki egy kis idő.Mondta azt is hogy nem szeretné ha kihasználva érezném magam :S PPff nahh most ezek után mégis mit érezzek? Mert szerintem mindenki kihasználva érezné magát! Az eset óta múlt hét csütörtök óta nem taliztunk csak msnen beszéltünk és kibékültünk ugyan de ő személyesen akarja ezt az egészet megbeszélni.Jövő hét hétvégére elhívott horgászni! 24 órás horgászatról van szó tehát egy sátorban aludnánk és szerintem relatív hogy fektetni akar :S Bár még nem ismerem de azt már tudom hogy a szex az létfontosságú neki! -_-\\\' Nem tudom mit csináljak! Nagyon megkedveltem mert tényleg nagyon jól elvagyunk és már kezdtem benne bízni de ő lerombolta ezt a bizalmat, de nem érzem azt hogy ezt a bizalmat ne lehetne újra felépíteni.Ő mondta hogy nem akar elveszíteni és nem akarja hogy ez így érjen véget :S Ti mit tennétek az én helyemben? Én arra gondoltam hogy adok neki még egy esélyt és ha ezt elcseszi akkor by.Az is lehet hogy időt kér de talizni akar :S Nahh nekem ez az ami nem fér össze! HA már időt kér akkor ne is talizzunk.Szerintem! :S Meg most is ha beszélünk msnenen csókokat küld holott semmi nincs lebeszélve! Nem tudom hogy ő hogy gondolja ezt az egészet de nekem ezek a dolgok egyáltalán nem férnek össze! Lécci írjatok véleményt és hogy ti mit tennétek a helyemben?
2009. máj. 15. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:

huhh, még szerencse hogy rövid voltál :D

én se tudom mit tennék, de szerintem nyugodtan találkozgathatsz vele, randizgathattok, de nem tudom, szerintem ne feküdj le vele. hamar ki fog derülni, ha csak arra kellesz neki. ha meg nem egy komolytalan fazon, akkor ki fogja bírni. ha nem, akkor asszem megkimélted magad egy nagy pofára eséstől. bár egy úriember nem egy másik lányon vigasztalódik az exbnője után...

2009. máj. 15. 19:37
 2/2 Voguelilias ***** válasza:
Lehet vele találkozgatni de a szex az szerintem kerülendő dolog egyenlőre. És mi az, hogy nem akar kapcsolatot ( de téged már "füzögetett") és hogy azt hitte, hogy jobb lesz? Mindenki érzi ha már túl van a volt kapcsolatán. És ha igazi férfi lenne akkor nem játszadozna az érzelmeiddel. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy felejtsd el és többet ne találkozz vele. De mi történt, hogy csak most jutott eszébe, hogy hoppá én még nem vagyok túl a exemen? Le kell vele tisztáznod, hogy vagy túl van a volt barátnőjén és tudja, hogy szeretne veled lenni. Vagy ha nem akkor legyen korrekt és mondja azt, hogy csak a barátod akarok lenni vagy most csak szex kapcsolat ami érdekel.
2009. máj. 15. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!