Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az ilyen srácok?

Figyelt kérdés

Szeretnék végre találni egy kedves, rendes, udvarias srácot. Akivel jókat lehet beszélgetni, beülni moziba vagy egyszerűen csak otthon kettesben megnézni egy izgalmas filmet. Akivel finom kávét lehet inni a kedvenc kávézókban. Akivel olykor belefér egy-egy vacsora egy kis étteremben. Akivel lehetne kézenfogva sétálgatni. Akivel együtt lehet szórakozni a baráti körrel. Akivel különleges borokat lehet kóstolni. Akivel jókat lehet szeretkezni, legyen szó egy romantikus estéről vagy egy vad éjszakáról. Aki gondol a jövőjére. Aki szeret.

23/L

2011. dec. 7. 14:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szeretek borozgatni! ;)
2011. dec. 7. 19:50
 22/23 anonim ***** válasza:

Hahaa, éppen Olaszországból (ahol a szakmai gyakorlatomat töltöm) viszek haza olasz Lavazza kávét, és Asti Cinzano pezsgőt, és a barátaimnak bort szintén Astiból, csomó helyi kaját tudok főzni, szeretek a barátaimmal lenni, a barátaim többnyire szeretik a barátnőimet, és tudok szenvedélyes, de vad is lenni, sőt itt az IMDB watchlistem eleje is...

Harcosok klubja

Amerikai szépség

Becstelen brigantyk

Benjamin Button különös élete

Hetedik

Forrest Gump

Viharsziget

Egy makulátlan elme örök ragyogása

Blöff

Sade márki játékai

Eredet

Kegyetlen játékok

A tégla

Rekviem egy álomért

Good Will Hunting

Schindler listája

Amerikai história X

Elrabolva

A bárányok hallgatnak

A bakancslista

Ponyvaregény

A szarvasvadász

A zongorista

Egy asszony illata

A remény rabjai

Másnaposok

Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya

Mementó

A keresztapa

Gran Torino

Donnie Darko

Apokalipszis most

Ryan közlegény megmentése

Zodiákus

Az ördög ügyvédje

A bombák földjén

Taxisofőr

Kapj el, ha tudsz

Trainspotting

Hazugságok hálója

Alvilági játékok

A gépész

Parfüm - Egy gyilkos története

Nagymenők

Ház a tónál

Csokoládé

Amélie csodálatos élete

De nekem sajnos nem kellesz kérdező, mert nekem most egyetlen lány kell :)

2011. dec. 8. 01:52
 23/23 anonim ***** válasza:
10%
Ja igen, és sajnos én nem vagyok tagja az itteni önsajnálgató fapfapmesterek klubjának, és igenis szeretem, ha a társaság középpontja vagyok :)
2011. dec. 8. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!