Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az ilyen srácok?
Szeretnék végre találni egy kedves, rendes, udvarias srácot. Akivel jókat lehet beszélgetni, beülni moziba vagy egyszerűen csak otthon kettesben megnézni egy izgalmas filmet. Akivel finom kávét lehet inni a kedvenc kávézókban. Akivel olykor belefér egy-egy vacsora egy kis étteremben. Akivel lehetne kézenfogva sétálgatni. Akivel együtt lehet szórakozni a baráti körrel. Akivel különleges borokat lehet kóstolni. Akivel jókat lehet szeretkezni, legyen szó egy romantikus estéről vagy egy vad éjszakáról. Aki gondol a jövőjére. Aki szeret.
23/L
Hahaa, éppen Olaszországból (ahol a szakmai gyakorlatomat töltöm) viszek haza olasz Lavazza kávét, és Asti Cinzano pezsgőt, és a barátaimnak bort szintén Astiból, csomó helyi kaját tudok főzni, szeretek a barátaimmal lenni, a barátaim többnyire szeretik a barátnőimet, és tudok szenvedélyes, de vad is lenni, sőt itt az IMDB watchlistem eleje is...
Harcosok klubja
Amerikai szépség
Becstelen brigantyk
Benjamin Button különös élete
Hetedik
Forrest Gump
Viharsziget
Egy makulátlan elme örök ragyogása
Blöff
Sade márki játékai
Eredet
Kegyetlen játékok
A tégla
Rekviem egy álomért
Good Will Hunting
Schindler listája
Amerikai história X
Elrabolva
A bárányok hallgatnak
A bakancslista
Ponyvaregény
A szarvasvadász
A zongorista
Egy asszony illata
A remény rabjai
Másnaposok
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya
Mementó
A keresztapa
Gran Torino
Donnie Darko
Apokalipszis most
Ryan közlegény megmentése
Zodiákus
Az ördög ügyvédje
A bombák földjén
Taxisofőr
Kapj el, ha tudsz
Trainspotting
Hazugságok hálója
Alvilági játékok
A gépész
Parfüm - Egy gyilkos története
Nagymenők
Ház a tónál
Csokoládé
Amélie csodálatos élete
De nekem sajnos nem kellesz kérdező, mert nekem most egyetlen lány kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!