Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az ilyen srácok?

Figyelt kérdés

Szeretnék végre találni egy kedves, rendes, udvarias srácot. Akivel jókat lehet beszélgetni, beülni moziba vagy egyszerűen csak otthon kettesben megnézni egy izgalmas filmet. Akivel finom kávét lehet inni a kedvenc kávézókban. Akivel olykor belefér egy-egy vacsora egy kis étteremben. Akivel lehetne kézenfogva sétálgatni. Akivel együtt lehet szórakozni a baráti körrel. Akivel különleges borokat lehet kóstolni. Akivel jókat lehet szeretkezni, legyen szó egy romantikus estéről vagy egy vad éjszakáról. Aki gondol a jövőjére. Aki szeret.

23/L

2011. dec. 7. 14:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
harmadiknal a pont...
2011. dec. 7. 14:38
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
Hmm olyna idegesítő,hogy a csajok nyávognak,h nincs rendes pasi a hapiknak meg,h nincs nőjük.. Igenis van! Nem itt kell hisztériázni.
2011. dec. 7. 14:38
 13/23 anonim ***** válasza:

Van is csak nagyon kevés és igen az ilyen srácokat leszarja az összes csaj és inkább meg se probálkoznak közeledni egy csinosabb hölgy felé vagy akármi.Én is ugyanezt szeretném mint te kérdező de mindhiába.

22/f

2011. dec. 7. 14:42
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek nem nagy "elvárások". Szerintem, nyugisabb helyeken ismerkedj, pl kávézó, amit említettél is... Engem is ott talált meg a volt barátnőm... :)

20/F

2011. dec. 7. 15:12
 15/23 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok leszámítva, hogy nincs baráti köröm, és valahogy nem is érzem szükségét, és a kávéért sem vagyok oda. Viszont szívesen nézem tiszta éjszakákon a csillagokat, vagy a naplementét, vagy akár csak valami szép tájat. Ahogy előttem nagyon frappánsan - bár kicsit eltúlozva - beírta valaki, itthon vagyunk mert meguntuk, hogy leszarnak a csajok... Inkább úgy fogalmaznék, hogy az ilyen fiúk általában nem akarnak feltűnni, kitűnni a tömegből, szóval lehet, hogy sok ilyen mellett mész el az utcán nap mint nap, de nem veszed észre. Társkeresőn próbálkozhanál.
2011. dec. 7. 15:15
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt bármelyik sráccal megélheted. Alapvetően ilyenek vagyunk mi fiúk. Az más kérdés hogy sok lány ezt nem értékeli.
2011. dec. 7. 15:23
 17/23 anonim ***** válasza:

Kérdésre kérdéssel.

Hol vannak az ilyen lányok?

Szeretnék végre találni egy kedves, rendes, aranyos lányt. Aki megbecsüli az intelligenciát és műveltséget, aki nem csak a külsőre hajt, akinek nem férfi topmodell kell, hanem beéri egy átlagos sráccal? Hol vannak azok a lányok, akik mellett nem kell megjátszanom a bunkót, a macsót, a bohócot, azért, hogy észrevegyen, aki azért szeret, aki vagyok? Akivel jókat lehet beszélgetni, beülni moziba vagy egyszerűen csak otthon kettesben megnézni egy izgalmas filmet. Akivel finom kávét lehet inni a kedvenc kávézókban. Akivel olykor belefér egy-egy vacsora egy kis étteremben. Akivel lehetne kézenfogva sétálgatni. Akivel együtt lehet szórakozni a baráti körrel. Akivel különleges borokat lehet kóstolni. Akivel jókat lehet szeretkezni, legyen szó egy romantikus estéről vagy egy vad éjszakáról. Aki gondol a jövőjére. Aki szeret.

21/F

Egyébként az a probléma, hogy annyi idióta van, hogy a normális emberek nem találják meg egymást.

2011. dec. 7. 16:16
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem kávézom de egy teára elhívhatlak :D ha jó leszel

Hova való vagy mert mér ezt nem kérdezték :D

Kérdésedre a választ megkaptad a harmadiktól !

Valóban sok a bunkó csaj mert azt hiszik ezzel menők mert tudják sosem lesznek az élen csak másodikak :D

2011. dec. 7. 17:01
 19/23 anonim ***** válasza:

Az ilyen srácok azok akik elmennek melletted, nincs önbizalmuk megszólítani mert a lányok a hangos, nagydumásokat veszik észre, az ilyen srácokat nevetitek ki az egyetemen, az ilyen srácok ülnek otthon, bagy buliban támasztják a pultot nézve a lányokat.

21f

2011. dec. 7. 17:11
 20/23 anonim ***** válasza:

ÉN ILYEN VOLTAM! De a sok ribancnak köszönhetően mire felnőttem már leszoktam ezekről a tulajdonságaimról. (kihasználtak emiatt sokszor és egyedül maradtam)

Azt hogy hol vannak azt én nem tudhatom. De garantáltan több ilyen találsz mindig mint én nőbe..

2011. dec. 7. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!