Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az ilyen srácok?
Szeretnék végre találni egy kedves, rendes, udvarias srácot. Akivel jókat lehet beszélgetni, beülni moziba vagy egyszerűen csak otthon kettesben megnézni egy izgalmas filmet. Akivel finom kávét lehet inni a kedvenc kávézókban. Akivel olykor belefér egy-egy vacsora egy kis étteremben. Akivel lehetne kézenfogva sétálgatni. Akivel együtt lehet szórakozni a baráti körrel. Akivel különleges borokat lehet kóstolni. Akivel jókat lehet szeretkezni, legyen szó egy romantikus estéről vagy egy vad éjszakáról. Aki gondol a jövőjére. Aki szeret.
23/L
vannak..:)
csak vagy foglaltak, vagy nincs önbizalmuk, ezért nem tudnak csajozni, és nem tudják mekkora kincsek is valójában.
Ill sok az oylan is, aki ígér fűt fát, aztán ha megkap, akkor teljesen megváltozik, neagyjisten el is hagy...:S
Én iylen srác vagyok, pont amilyet leírtál. Van barátnőm, nemigazán becsül meg, sokszor gondolom azt, hogy nem érdemlem meg őt...:S ez nagyon gonosz meg egoista mondat volt, de már ő is felvetette, hogy túl jó vagyok neki.
De mit tegyek, ha szeretem?! lehet kapnák jobbat, különbet, aranyosabbat, de félnék attól, hogy r*bancot fogok ki, vagy egy olyanlányt akinek csak a testiség kell.
A barátnőmben is szeretetet, és szerelmet ébresztettem, és ez az amit nagyon nehéz elérni, és aztán megbecsülni...
21/F
Itt vagyok én én is ilyen lányt keresek.
És a harmadiknak igaza lehet. :-)
29/F
Majd nem minden stimmel,csak egy a bökkenő utálom a bort :).
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!