Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a rendes srácok? L/18
Figyelt kérdés
vannak még egyáltalán olyan srácok, akiket nem csak az érdekel, hogy valaki mennyire öltözködik divatosan, hanem a belső tulajdonságokkal is foglalkozik? persze számít a külső is valamennyire, nem azt mondom, de nálam a belső értékek fontosabbak. hogy lehessen valakivel beszélgetni, komoly dolgokról is, nem csak az időjárásról meg a bulikról.. én is járok néha bulikba egyébként, de nem nagyon sikerült eddig megismerkednem értelmes emberekkel..:( én nem cigizek, az orvosira készülök, és sokat sportolok. lehet, hogy bennem van a hiba, vagy csak nem jó helyen keresek??2011. nov. 19. 23:03
1/27 anonim válasza:
Én normális vagyok:D talán, csak foglalt. Biztos vannak, csak keresni kell.
18F
2/27 anonim válasza:
nem jó helyen keresel. mert nem jötté még vörösvárra! itt vagyok csak most tudod ittam egy kicsit és most nem vagyok normális amúgy iged!
5/27 anonim válasza:
A rendes srácok? Egy dobozban ,amire az van ráírva: BARÁT.
7/27 anonim válasza:
Most nem mondom azt, hogy ittvagyok :D de amúgy én meg abban ahelyzetben vagyok, hogy rendes lányt nem találok....azért fontos a külső is persze, hogy legalább egy kicsit tettszen, de én már annak is örülnék, ha megismernék egy szép lányt, aki nem dohányzik és issza le magát minden hétvégén, és még beszélgetni is lehet vele mindenről...de az én környezetemben a csajok 99,9 %-a az ellenkezője annak, amit leírtam sajnos...
18/F
8/27 anonim válasza:
Be vagyok baszva mint atom de amúgy normális vagyok.
20/F
9/27 anonim válasza:
Mai 28 év alatti lányoktól sokat vársz, nem gondolod? Ne cigizzen, ne igyon, ráadásul még lehessen vele beszélgetni is? Kb 5% a kivétel, nem több.
10/27 anonim válasza:
Pl itt ahol ülök... :D De azért valamennyire számít a külső is, ha valaki egyáltalán nem tetszik, akkor azzal én nem tudok elképzelni 1 párkapcsolatot. Szerintem aki mást mond hazudik.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!