Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a rendes srácok? L/18
Hát ezeknek az elvárásoknak nem nehéz megfelelni kérdező.
Ennek én is simán megfelelek. De gyanítom, hogy én máshol hasalnék el a listádon...
Amúgy kihalófélben vannak. Megrögzött alkalmazkodási kényszer miatt. Olyanok akarnak lenni amilyenek nem lehetnek, de végül sikerül. Csak a végeredmény kicsit más lesz.
Ez van. Ezt kell szeretni :)
Amúgy hol vannak? Nos, szerintem otthon. Te is láthattad, hogy rendes pasikat bulikban felszedni nem célravezető. Olyan helyre nem járnak. Neten jópárat találhatsz, és nem feltétlen társkereső oldalra gondoltam. Mindenfelé. Fórumokon, játékokban, stb.
Amúgy mit sportolsz? Ott nem tudsz találni rendes csávót? Azt mondják az is jó társkereső. :)
21F
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__23879..
mondjuk ő fiatal hozzád képest de normálisnak tűnik :)
Azért csak a külső érdekli őket mert a belső változtatható.
Külső is csak az nehezebben, meg az adja az első benyomást és aki nem szép azzal inkább nem is foglalkoznak.
Ha meg később kiderül hogy belsőleg nem jó akkor majd átváltoztatják.
23:12-es vagyok
Írhatnék privátot, de lenne 1 kis távolság közöttünk is...de ha nem zavar,akkor írhatsz privátot, ha gondolod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!