Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem mi történt ezzel a hapsival? Tipp?
Figyelt kérdés
Egyetemen egyik csoporttársam teljesen megbolondult. Facebookon ismerősök voltunk, de soha hozzá nem szóltam, csak láttam a fejét és visszajelöltem. Erre valamelyik nap letámadott, és elkezdett idegbetegeskedni, elhordott mindennek egy üzenetbe és tele irta átkozódásokkal, szitkozódással, meg mindennek elmondott és a halálomat kívánta. És utána XD zett. Hát nem tudom mi baja lehetett, kb sérelmezte h. nem köszönök neki és nem beszélgetek vele, holott ő akar megismerni. A legnagyobb röhej hogy egyik reggel látta h. az egyik pasibarátommal beszélgetek a szakról, erre azt is lehordta mindennek egy következő üzenetben. Ismerőseim szerint féltékeny, amit azért nem értek mivel személyesen sosem beszélgettem vele és csak a tananyagról váltottunk kb kétsort, akkor mégis...Nem értem miért vagy mivel váltottam ki belőle ezt a rosszindulatot...2011. dec. 7. 11:06
1/8 A kérdező kommentje:
Komolyan úgy megijedtem..meg olyanokat is írt hogy bukjak meg, tudta h. egyetlen tárgyból bukásra állok ...olyan rosszul esett...Persze már ezek után az üzenetek után azonnal töröltem faceről...
2011. dec. 7. 11:10
2/8 anonim válasza:
Jah féltékeny, de egyben gyáva is meg feltételezem agybeteg is lehet. Amúgy lehet hogy bejössz neki csak ezt nem meri elmondani, inkább sunyít és irigykedik azokra akik kommunikatívak veled.
3/8 anonim válasza:
Megártott neki a tanulás, remélem nem pszichológia, vagy tanár szakra jártok, mert akkor nem szívesen lennék a páciense/tanítványa. :-)
4/8 anonim válasza:
Facebookról meg töröld az ismerőseid közül, aztán ne foglalkozz vele. Elözö voltam
5/8 anonim válasza:
Bocs nem az előző ,hanem 11:14 XD
8/8 anonim válasza:
Hát, nem kicsit csúszik a kuplung a tagnál, a helyedben elkerülném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!