Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek történt már ilyen? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Mostanában sok szerelmi bánat ért.Nos,hát az a fiú aki tetszett mondott valami vicceset amin elkezdtem nevetni,röhögő görcs lett belőle abból pedig síró görcs és mindent a fejéhez vágtam!Veletek volt ilyen?Miért történt ez?2011. dec. 1. 21:33
1/8 Randy Orton válasza:
Először nevetett, aztán befosott
4/8 anonim válasza:
a "mindent a fejéhez vágtam" részt ha lehetne kicsit bővebben.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát,hogy miért nem szeret.Miért más kell neki,meg,hogy ő életem megrontója stb..
2011. dec. 1. 21:59
7/8 anonim válasza:
Nem, ilyen tényleg nem történt még velem sem.
23F
8/8 anonim válasza:
- én mostanában azoknak a csajoknak szoktam beszólni akik hamar elutasítanak meg sem próbálnak ismerni ....
23f meg nem volt barátnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!