Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még egy idős férfinek sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még egy idős férfinek sem kellek, Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
az exem 20 évvel volt idősebb nálam (most 41) és nem tudom feldolgozni hogy miért nem kellettem neki. igaz ő olyan agglegény típusú pasi (se feleség, se gyerek), nem kértem tőle sokat csak hogy legyen figyelmesebb de egyszerűen nem érdekeltem. a szex terén is megkapott tőlem mindent, de saját maga jobban lefoglalta. egyedül szervezett programokat magának, nem akart nagyon ezen kívül semmit csinálni velem. szakítottam vele pár napja, de nem hatotta meg, nem is keresett azóta (gondoltam majd hiányzom neki és ír).Bánt hogy miért nem kellettem neki ha sokkal fiatalabb is voltam, meg is kapott tőlem sok mindent. sok vele korabeli férfi örülne egy fiatal barátnőnek és nem értem ő miért sz@rt le.
2011. dec. 6. 12:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
csak du*gni voltál jó, mást nem akart. szerintem ez teljesen világos! ő ilyen típusú férfi, neki nincs szüksége komoly kapcsolatra és rád sincs...
2011. dec. 6. 15:50
 12/18 anonim ***** válasza:
te jó voltál éppen a szexre de lehet hogy kapcsolatot egy érettebb, felnőtt nővel szeretne.
2011. dec. 6. 16:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem értem, miért ennyire hülyék a nők. Tényleg elhiszitek, hogy egy apátok korabeli férfi szeret titeket? Persze, szereti a fiatal testeteket. Ha ilyen naiv idióták vagytok, meg is érdemlitek. Nyilván először kedves és figyelmes lesz, hogy széttegyétek a lábatokat.
2011. dec. 6. 17:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Ott a pont az utolsónál!
2011. dec. 6. 17:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Ö nem foglalkozott Veled, Te pedig mindent megadtál neki.

Teljesen jól csinálta.

2011. dec. 6. 19:41
 16/18 A kérdező kommentje:
most már mindegy, mert vége de az önérzetem bántja a dolog.
2011. dec. 6. 19:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy egynek sem kellenél (a 41 éves miért is "idős"?) A saját korosztályodban se kellesz senkinek?
2011. dec. 15. 15:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Minek kell neked sokkal idősebb pasas kezdjük onnat...
2011. dec. 15. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!