Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még egy idős férfinek sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még egy idős férfinek sem kellek, Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
az exem 20 évvel volt idősebb nálam (most 41) és nem tudom feldolgozni hogy miért nem kellettem neki. igaz ő olyan agglegény típusú pasi (se feleség, se gyerek), nem kértem tőle sokat csak hogy legyen figyelmesebb de egyszerűen nem érdekeltem. a szex terén is megkapott tőlem mindent, de saját maga jobban lefoglalta. egyedül szervezett programokat magának, nem akart nagyon ezen kívül semmit csinálni velem. szakítottam vele pár napja, de nem hatotta meg, nem is keresett azóta (gondoltam majd hiányzom neki és ír).Bánt hogy miért nem kellettem neki ha sokkal fiatalabb is voltam, meg is kapott tőlem sok mindent. sok vele korabeli férfi örülne egy fiatal barátnőnek és nem értem ő miért sz@rt le.
2011. dec. 6. 12:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Én is így vagyok de házasságban. Az én uram is pont ilyen nem örül nekem egy jó szava sincs sőt még sex sincs.Ne törődj vele szard le. Nézz előre.
2011. dec. 6. 12:30
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szexre kellettél neki. Mi ebben olyan meglepő? A korabeli férfiak sem feltétlenül azért örülnének egy fiatal barátnőnek, mert olyan jó társaság, meg annyira egy hullámhosszon vannak...(hisz az apád lehetne).
2011. dec. 6. 12:37
 3/18 A kérdező kommentje:
TUDOM hogy főleg szexre kellettem, de minimális figyelmet sem adott az utóbbi időben (régebben figyelmesebb volt).
2011. dec. 6. 12:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer nekem is volt egy kapcsolatom ahol a párom 21 évvel volt nálam idősebb. Én kis hülye csitri voltam. Nagyon oda voltam érte (egy darabig ő is értem), és igazán beleszerettem. 10000000%-ig biztos voltam benne, hogy nem fog elhagyni senkiért, hisz fiatal, csinos, tanult, dolgozó lány vagyok, de nagyot tévedtem. Egy idő után rájöttem, hogy igazából csak ku..nak akar "tartani" (mások, főleg férfiak előtt úgy beszélt velem mint egy kutyával, de szex előtt olyan nyájas volt hogy csak na) egyoldalúan nem voltam hajlandó mindent megtenni neki. Pikk-pakk jött egy másik fiatal csaj aki akkor és azt és szó és viszonzás nélkül azt tett meg neki amit csak akart, úgyhogy már nem bánom, hogy nem vakított el a szerelem. Fel a fejjel! Rátalálsz az igaz boldogságra! Sőt! Akár a te korosztályodból! Sok sikert és kitartást!
2011. dec. 6. 12:39
 5/18 A kérdező kommentje:
a sztori eleje egyezik a ma 12:39 hozzászólóval... sajnos lehet engem is elvakított az hogy beleszerettem
2011. dec. 6. 12:41
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
nagy tévedésben élsz ha azt hiszed hogy attól hogy fiatal vagy minden idősebb pasinak kelleni fogsz. egy kapcsolat nem erről szól. :)
2011. dec. 6. 12:41
 7/18 A kérdező kommentje:
nem akarokm minden idős pasinak kelleni
2011. dec. 6. 12:43
 8/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha meg TUDOD hogy főleg szexre kellettél akkor ne sajnáltasd magad. Minek mész bele egy kapcsolatba egy olyannal aki az apád lehetne? Legközelebb próbálkozz az öregek otthonában, hátha megtalálod az igazit.
2011. dec. 6. 12:48
 9/18 anonim ***** válasza:
52%

Ez nem azon múlik, hogy ki-hány éves, ez a pasi egyszerűen ilyen beállítottságú volt.

Kifogtál egy bunkót. Ennyi történt.

Ne emészd magad emiatt, jön majd az igazi szerelem is! :)

2011. dec. 6. 12:49
 10/18 anonim ***** válasza:
Oka van, miért nőtlen valaki az ő korában, és nem feltétlenül az, hogy senkinek sem kellett.
2011. dec. 6. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!