Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy életen keresztül párkapcsolat nélkül élni?
Vagy esetleg úgy, hogy valaki nemcsak szűz, hanem életében nem is csókolózott.
Érdemes?
Ez nem kívánságműsor. Nincs értelme a kérdésnek.
Elnézve a mai társadalmat, bizony sokakra ez a sors vár. Bár nem biztos, hogy meg fog öregedni az illető, mert lehet előbb lesz öngyilkos.
A magány teljesen megváltoztatja az embert. Kifordítja magából. Minél tovább él magányban annál ellenségesebb, visszahúzódóbb lesz. Dominó effektus.
B@szottul félek, hogy én is erre a sorsa jutok. De, hogy nem fogok egyedül meg öregedni, az is biztos.
Ilyen keserves létezésre nem vagyok kíváncsi ^^
21F
Le lehet élni így az egész életed, de nem hinném, hogy így boldognak is lehet lenni, egész életen át társ nélkül.
De ha teszel is érte, előbb-utóbb találsz párt, akivel tudjátok egymást szeretni.
Le lehet, igen.
Van aki társ nélkül is boldog életet él.
Nagyon sokan elképzelhetetlennek tartják, higy így éljenek, többek közt én is, mert nagyon akarok valakit magam mellé, de ismerek olyan srácot, akinek soha nem volt senkije, mégis nagyon boldog.
De szemét vagy, kedves utolsó :D
De azért egy nagyon jót röhögtem :D
Lehet csak nem érdemes! Minek mennél usziba pl ha bele se mész a medencébe?
Bár ha jobban belegondolsz a pápa pl egész jól elvan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!