Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egy életen keresztül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy életen keresztül párkapcsolat nélkül élni?

Figyelt kérdés

Vagy esetleg úgy, hogy valaki nemcsak szűz, hanem életében nem is csókolózott.

Érdemes?

2011. dec. 6. 03:01
 1/10 A kérdező kommentje:
(Nyelvtanilag kijavítom a kérdést, késő van. Le lehet élni egy egész életet párkapcsolat nélkül?)
2011. dec. 6. 03:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Le lehet élni, biztos sokan vannak is ilyenek. De nem egészséges, tudományosan is bizonyított, hogy aki egyedül él, az kevesebbet él. :)
2011. dec. 6. 03:05
 3/10 anonim ***** válasza:
12%

Ez nem kívánságműsor. Nincs értelme a kérdésnek.

Elnézve a mai társadalmat, bizony sokakra ez a sors vár. Bár nem biztos, hogy meg fog öregedni az illető, mert lehet előbb lesz öngyilkos.

A magány teljesen megváltoztatja az embert. Kifordítja magából. Minél tovább él magányban annál ellenségesebb, visszahúzódóbb lesz. Dominó effektus.

B@szottul félek, hogy én is erre a sorsa jutok. De, hogy nem fogok egyedül meg öregedni, az is biztos.

Ilyen keserves létezésre nem vagyok kíváncsi ^^

21F

2011. dec. 6. 03:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát nekem így 26 évesen meglehetősen pocsék érzés, eléggé be vagyok már fordulva tőle. Az hogy szűz vagyok már nem különösebben érdekel, de sokszor egyedül érzem magam, és biztos sok minden másképp lenne, ha lenne barátnőm. Egyébként szerintem alkat kérdése az egész, ismerek valakit aki 43 éves és hasonló helyzetben van, de nem különösen izgatja, a munkájában éli ki magát.
2011. dec. 6. 03:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Le lehet élni így az egész életed, de nem hinném, hogy így boldognak is lehet lenni, egész életen át társ nélkül.

De ha teszel is érte, előbb-utóbb találsz párt, akivel tudjátok egymást szeretni.

2011. dec. 6. 07:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Le lehet, igen.

Van aki társ nélkül is boldog életet él.

Nagyon sokan elképzelhetetlennek tartják, higy így éljenek, többek közt én is, mert nagyon akarok valakit magam mellé, de ismerek olyan srácot, akinek soha nem volt senkije, mégis nagyon boldog.

2011. dec. 6. 08:04
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
Lehet, de nem érdemes. Viszont ha csúnya srác vagy, akkor valszeg nincs más választásod.
2011. dec. 6. 08:24
 8/10 anonim ***** válasza:

De szemét vagy, kedves utolsó :D

De azért egy nagyon jót röhögtem :D

2011. dec. 6. 08:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem szemétségből írtam, hanem tapasztalatból :)
2011. dec. 6. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Lehet csak nem érdemes! Minek mennél usziba pl ha bele se mész a medencébe?

Bár ha jobban belegondolsz a pápa pl egész jól elvan. :)

2011. dec. 6. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!