Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott, az a fiú akit a világon a legjobban szerettem, hogy éljem túl? Mit tegyek?
Hogy megnyugtassalak, engem most hagyott el a bnőm.. csúnyán összevesztünk... 3 évet voltunk együtt... csakhogy én 29 vagyok! Ő 21 volt... Tehát neked még igen jók az esélyeid... nekem már nem annyira... de én azt választottam, hogy nekiállok csajozni... pasizz! Hamar elfejted! És meglátod, amint látja, hogy van valakid, azonnal szaladna vissza hozzád, de meglátod, akkor már neked nem fog kelleni...
ugyanis aki szeret, az soha nem hagy el...
"Hamar elfelejted"
Mindössze pár év. :D
:(
24F
Életem nagy szerelme bántott meg, és hagyott el. Ez 8 hónapja történt. Ma már minden sokkal jobb, de van egy olyan érzésem, hogy valahogy tüske fog maradni a szívemben. Türelem, és idő.
Szorítok!
24/n
Nem tudom elfelejteni, talán nem is akarom! Nem tudom mi lenne a jó,menni utána vagy hagyni, nem tudom mit akarok, nem akarom, hogy vége legyen, de nem tudom már, hogy ő mit érez irántam, teljesen összezavart:(
Hétvégén leülünk LEHET beszélgetni, de nem tudom...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!