Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az igazi szerelem?
Férfiak és nők véleménye is érdekel. Te mit tekintesz igazi szerelemnek? A lángolást, hogy nagyon jó vele lenni? Vagy az idő számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, és elmélyültek az érzések? Vagy hogy terveket szövögettek a jövőre nézve?
(Azért kérdezem, mert női portálok fórumain annyi emelkedett dumát olvastam már arról, hogy ki mit tekint igazinak, hogy kezdek kételkedni magamban, meg hogy voltam-e már egyáltalán szerelmes?)
Mindenkinek más. Én is hittem már, hogy totál szerelmes vagyok, aztán jobban belegondolva rájöttem, hogy abszolút nem...:D Szóval az ember még magának sem tudja ezt konkréta megfogalmazni:P
23/F
Én még soha nem voltam szerelmes, úgyh én is kíváncsi vagyok..
19L
Az igazi szerelem...
...édes mint a szőlő
...hűvös mint egy jó bor
...forró mint az Augusztus
...megnyugvást adó, mint az otthon
...mindig a szeretet jelenti, ami soha el nem fogy
...nem ismeri az önzőséget
belőlem a szerelem pl a könnyeket hozta ki...hogyha hiányzik a barátnőm vagy valami miatt összeveszünk.
Eddig nem voltam képes sírni, még egy elég közei hozzátartozóm halálakor sem..:S
10 év alatt 2 szer sírtam...összesen.
mostmeg majdnem minden másnap könnyeket csal az arcomra, de sajnos sokszor szomorú dolgok miatt.
van mikor az egész testem remeg, pl mielőtt találkozunk (távkapcsolat ugyanis), illetve ha a szakításunkról esik szó...bármi miatt...
lehet hogy nem igaz szerelem ez, de nemtudom mi, hogy sírok miatta, de iylen még sosem történt velem ,hogy ennyire belezúgtam egy lányba, aki szintén szerelmes belém.
egyszer mondták ezt itt gyikon már nekem ,hogy rockszerelem a mienk, éshogy mindketten bele fogunk roskadni, ha ígymegy tovább, de egyszerűen nem tudunk változtatni a dolgokon..:S
szerintem kicsit félelmetes amikor valaki szerelmes! fura, hogy megszűnsz racionálisan gondolkozni. még ha tudod is, hogy nem is az optimális döntést fogod meghozni akkor sem érdekel, mert a "szíved" befolyásol.
akkor szinte minden szép és jó. mindegy, hogy a hidegben sétáltok és beszélgettek vagy egy luxus hotelben, lényegtelen mert akkor is jó!
belülről elkap egy fura melegség amitől ösztönösen elkezdesz vigyorogni. senki se érti, hogy miért csak vigyorogsz.
tényleg veszélyes mert amikor érzed akkor a fellegekben vagy, de hirtelen tud jönni a felismerés, a pofára esés ami a mennyből pokol! aztán kezdődik a gyötrődés és kínok kínja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!