Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Miert ennyire bizonytalan?

Figyelt kérdés

Nem reg szakitottunk a baratommal azota tarjuk a kapcsolatot. Neha talalkoztunk is mar.Azt mondja kibékülne velem meg nem is. Fogalmam sincs,hogy mit tehetnek. Sok kerdest olvastam itt, hogy ilyen kapcsolatokbol késöbb rendes kapcsolat lett es azota nagyon boldogok egyutt. Nem tudom, hogy várnom kellene e rá. Vagy jobb ha elfelejtem?

Beszelni nem nagyon akar rola. De szeretne meg talalkozni velem. Mit tennetek a helyemben?

2009. máj. 14. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
hallgass a szivedre.ha te is akarod akkor beszeld meg vele.mond meg hogy te is akarsz ujra jarni vele es hogy o szeretne e.ha nem akkor meg azt mond meg, hogy te nem szeretnel vele lenni.
2009. máj. 14. 22:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Persze szeretnek vele lenni csak nem biztos hogy ha kibekulnenk akkor mukodne is. es ezt tudja o is, hogy en szeretnek vele lenni itt igazibol o a bizonytalan.
2009. máj. 14. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:
:D Ismerös a téma mondjuk én azért montam ezt a csajnak mert csak a sexre kellet:D
2009. máj. 14. 22:24
 4/9 A kérdező kommentje:
De ha nalunk nincs mindig szex?? Akkor nem mondhatja szerintem azert vagy megis
2009. máj. 14. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk még egyáltalán nem volt szex, a volt barátom mégis ezt játszotta velem hónapokig. Szakított velem három hónap után, majd úgy rendezte a dolgokat, hogy találkozzunk. Majdnem megcsókolt, de visszatartotta magát, majd utána bevallotta, hogy mit akart. Utána mondtam, hogy kezdjük előről, akkor mégsem. Utána ő mondta, hogy mégis csak jöjjünk össze, erre meggondolta magát. Aztán én csókoltam meg, akkor időt kért, hogy átgondolja, aztán visszautasított. Most megint össze akar jönni velem. De én már nem tudom, higgyek-e neki. 8 hónapja játszunk egymással. És bánom, hogy a legelején nem szakítottam vele rendesen, mert ez senkinek sem jó. Pedig én szeretem, de beleőrülök ebbe lassan. Igaza van szerintem annak, aki azt mondja, ha kell valaki, akkor biztosak vagyunk az érzéseinkben, nem kell vacilálnunk, gondolkodnunk rajta, hogy mi legyen. Ha valakit szeretünk, akkor szeretjük, és vele akarunk lenni, és nem kockáztatjuk meg, hogy elveszítsük. Tudom, hogy ez kegyetlenül hangzik, de szerintem hagyd a francba, ha ennyi idő alatt nem tudja eldönteni magában, hogy kellesz-e neki, akkor nem érdemel meg. Állítsd válaszút elé. Vagy együtt lesztek, vagy nem találkoztok többet. Szerintem ez a helyes megoldás. Én ezt teszem meg most. Utolsó dobás, nincs több lehetőség. Szerintem te is tedd meg bátran. Legalább kiderül, hogy mit akar. Ha nemet mond, legalább tovább tudsz lépni. Ha még mindig gondolkodni akar, akkor viszont mondj te nemet. Annak nincs értelme, hogy vársz rá, és közben elmegy melletted az élet.
2009. máj. 15. 00:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek az előttem szólóval. Egy éve vagyok együtt a barátommal, és ha megkérdezné, hogy fontos-e nekem, akkor gondolkodád nélkül azt válaszolnám, hogy igen, mert szeretem, és kell nekem, és szkségem van rá! Ez ilyen egyszerű, nem tudom, másnak miért nem. Ne alázd meg magad azzal, hogy belemész ilyen félmegoldásokba. Ha meg nem tudja hogy mit akar, meg nem biztos magában, akkor ennyi, magára vessen. Legközelebb majd tudni fogja.
2009. máj. 15. 09:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van de mint a 3. válaszoló is írta több hónapja tart a se veled se nélküled. Szeretnék vele lenni de es persze szeretnem megtudni, hogy most akkor velem vagy nelkulem. mert igy en se tudok tovabblepni, de oszinten megmondom probalkoztam azzal, hogy hatha massal muodo kepes de nem mukodik mert meg ra van szuksegem. O azert nem tudja, hogy kibekuljon-e velem mert nem akarja azt hogy kesebb megint elerkezzunk odaig, hogy szakitani kelljen.
2009. máj. 15. 10:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia, azt meg lehet kérdezni, hogx miért szakítottatok? Mennyi az esélye, hogy azok a problémák még fenn állnak?

Egyébként az én személyes véleményem, hogy a dolgok mindig valahogy egyszerűbbek, mint ahogy mi belülről látjuk. Ezért veszem a bátorságot, hogy írjak neked mint külső szemlélő.. Ha két ember szereti egymást és együtt akar lenni, akkor együtt vannak és kész. Nem bonyolult :), egyszerűen, mert hiányzik a másik!

Másrészt viszont én azt sem érzem, hogy Te tudod-e mit akarsz? Te biztosan újra akarod kezdeni? Mert lehet, hogy a Te bizonytalanságodat is érzi.

Szerintem, ha nagyon szereted és tudod, hogy vele akarsz lenni, akkor dönts, és mondd meg neki kerek-perec, de úgy hogy biztos legyen benne. Ha voltak problémáitok, mondd, hogy majd együtt megoldjátok, hiszen ketten mindig könnyebb. Ha erre sem lép, akkor szerintem nem kellesz neki igazán, csak valamit veled pótol. Ezesetben jobb, ha befejezitek, mert ez évekig is elhúzódhat sajnos, és csak az idő telik, sok sok aggály és kétely közepette. :) Szóval szerintem menj előre, bátraké a szerencse! mindkét út jobb, mint az állandó bizonytalanság! :) Én drukkolok.

2009. máj. 15. 14:39
 9/9 A kérdező kommentje:
A szakito ok az volt, hogy fiatal es elni akar. De ezt is megbeszeltuk, hogy megsem kell neki mas no. Sem szex teren sem semmilyen teren. Egyszeruen annyi, hogy ha van baratnoje akkor kotott valamilyen szinten de ha nincs akkor "szabad" es ez volt az ok. De legeloszor is o keresett meg es eddig en egyetlen egyszer vetettem fel neki h talalkozzunk a tobbi esetben o. Igen en biztos vele szertnek lenni de mar csak feltetelekkel. Ez alatt azt ertem, hogy ami nekem nem tetszett benne (pl szinte sehova nem hivott el ahol ott voltak a haverjai is) tehat kozos programok a baratokkal csaladdal.
2009. máj. 15. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!