Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért félős/bizonytalan az új dolgoknál?
Időrendi sorrendben, mindegyikre elsőre azt mondta, hogy "nem tudom", majd végül 1-2 hét múlva belement:
Kézfogva séta, csók, feküdjünk-e az ágyban, szeretne-e rajtam fekve csókolózni, meztelen felsőtestes csókolózás, teljes meztelen csókolózás. Ez utóbbi még csak terv.
Nem bízik bennem? Vagy miért "nem tudom" ?
Ezeket megkérdezed tőle előtte, vagy mi?
Mert ha igen, ne csodálkozz.
1., Türelemes vagyok, nagyon is
2., Mindig megkérdezem tőle előtte, hogy ezt szeretnéd-e? Ha nem, akkor nem.
3., Idáig még egyetlen pasival sem jutott el, mint ahogy én sem egyetlen lánynál sem.
Ő 16/L én 18/F
Hát, ha megkérdezed, ne csodálkozz. A legtöbb lány teljesen döntésképtelen. Ha megkérdezel tőlük bármit, az lesz a válasz, hogy nem tudom. Kérdezd, meg hova menjünk fagyizni vagy moziba? 99% hogy az lesz a válasz: nem tudom.
Pláne ha megkérdezed folyotn, az határozatlanságot sugall, amitől neki se lesz több kedve hozzá. Határozottnak kell lenni, és kész. Ha már lehúzod a bugyiját és akkor is elkezd tiltakozni, akkor oké, kcisit lassíthattok, de egyébként, teneked kell lépni, és nem kérdezgetni.
Utolsó előtti: Ő tud dönteni, ha kérdezem, nem mondja azt, hogy "nem tudom".
Utolsó: köszönöm szépen, ezt fogom tenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!