Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm miért félős/bizonytal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm miért félős/bizonytalan az új dolgoknál?

Figyelt kérdés

Időrendi sorrendben, mindegyikre elsőre azt mondta, hogy "nem tudom", majd végül 1-2 hét múlva belement:

Kézfogva séta, csók, feküdjünk-e az ágyban, szeretne-e rajtam fekve csókolózni, meztelen felsőtestes csókolózás, teljes meztelen csókolózás. Ez utóbbi még csak terv.

Nem bízik bennem? Vagy miért "nem tudom" ?

2011. máj. 25. 18:23
1 2
 1/14 tsz-tag ***** válasza:
szimplán tompa mint a vibrátor....ha ilyen jól mennek a dolgok idővel bármire ráveheted.Lesz0pnád a haverom 10 ezerért?-hát nem tudom....2 hét mulva meg cida...
2011. máj. 25. 18:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Korotokat osszad. Első alkalom mind két félről?
2011. máj. 25. 18:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom,pedig szépen fokozatosan haladsz..lehet,hogy marha bizonytalan ztípus,plusz egy picit gyors neki a tempó,vagy csak nem érez késztetést ezekkel a dolgokkal kapcsolatban..
2011. máj. 25. 18:26
 4/14 anonim ***** válasza:

Ezeket megkérdezed tőle előtte, vagy mi?

Mert ha igen, ne csodálkozz.

2011. máj. 25. 18:30
 5/14 anonim ***** válasza:
nekem is kellett idő, hogy a barátommal kipróbáljak új dolgokat, ez tök természetes, gondolom te vagy az első pasija. szerintem nem arról van szó, hogy nem bízik benned, csak újak neki ezek a dolgok, és még fel kell rá készülnie, izgul, lehet h nincs teljesen kibékülve önmagával, vagy szégyenlős, de ha szeretgeted és türelmes vagy vele, dicsérgeted, sokkal könnyebben fognak oldódni a gátlásai :)
2011. máj. 25. 18:35
 6/14 A kérdező kommentje:

1., Türelemes vagyok, nagyon is

2., Mindig megkérdezem tőle előtte, hogy ezt szeretnéd-e? Ha nem, akkor nem.

3., Idáig még egyetlen pasival sem jutott el, mint ahogy én sem egyetlen lánynál sem.

Ő 16/L én 18/F

2011. máj. 25. 18:38
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

Hát, ha megkérdezed, ne csodálkozz. A legtöbb lány teljesen döntésképtelen. Ha megkérdezel tőlük bármit, az lesz a válasz, hogy nem tudom. Kérdezd, meg hova menjünk fagyizni vagy moziba? 99% hogy az lesz a válasz: nem tudom.

Pláne ha megkérdezed folyotn, az határozatlanságot sugall, amitől neki se lesz több kedve hozzá. Határozottnak kell lenni, és kész. Ha már lehúzod a bugyiját és akkor is elkezd tiltakozni, akkor oké, kcisit lassíthattok, de egyébként, teneked kell lépni, és nem kérdezgetni.

2011. máj. 25. 19:15
 8/14 anonim ***** válasza:
eleinte az én barátom is mindent megkérdezett. főlegmikor oda kerültünk h leveszi a nadrágom és olyankor előtte mindig rámnézett h biztos akarod. és akkor mindig elbizonytalanodtam. aztán egyszer mondtam neki h csak csinálja ne kérdezze meg h akarom e mert igen. aztán utánna már jó volt :)
2011. máj. 25. 20:35
 9/14 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Ő tud dönteni, ha kérdezem, nem mondja azt, hogy "nem tudom".

Utolsó: köszönöm szépen, ezt fogom tenni :)

2011. máj. 25. 21:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is félős voltam, mert nekem nagyon újak voltak. De a barátom segített, mindig biztatott, dicsért, ha valamit nem mertem megmutatni, stb... Ma már leküzdöttem minden félelmemet, adj neki időt, majd feloldódik, biztos neki is új, vagy nem tudom. Vagy te vagy neki új.
2011. máj. 30. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!