Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Bizonytalan a lány vagy csak bolondit?
Tetszik nekem egy lány 16 éves.Viszont van barátja 3 hónapja együtt vannak.A lány úgy érzi hogy hanyagolja a fiú,hiszen 3 hónap alatt vagy csak 4-5x találkoztak.amikor legutóbb találkoztak a fiú igen flegma volt vele.szerintem ha most szünidő alatt nem tudtak találkozni vagy csak 3-4x,mi lesz akkor ha a fiú elmegy fősulira most októberbe.ma van 1 hónapja amikor találkoztak utoljára.a lány egyik legjobb fiú barátja azt mondta nekem,hogy beszélgetett a lánnyal és azt mondta hogy ha ez a kapcsolata tönkremenne vagyis igen megtörné,velem próbálná meg.szerintem érez irántam valamit a lány,mert ilyet akkor nem mondott volna,de lehet tévedek. A legjobb barátnője szerint nincs esélyem.Ezt irta nekem:
Nem rosszból senkit nem akarok meg bántani de hazudni nem fogok nem tudom hogy van-e esélyed nála,mert csak egy barátnak tekint :( eszt nagyon sajnálom de megint csak azt mondhatom amit mondtam,nem tudjuk mit hozz a jövő. nem fogok senkit sem hitegetni most hogy jó meg minden csak őszintén meg mondom mit gondolok meg a legjobb barátnője vagyok mindent megbeszélünk tehát nagyjábol tudom a helyzetet,mindent megbeszélünk tehát nagyjábol tudom a helyzetet.
Ugy látom jobb ha személyesen beszélgetek vele erről.
itt mi a kérdés??
igen, beszélj vele
és nem tudjuk, hogy mit gondol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!