Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonytalan szűz lány vagyok. Mit tegyek?
Tudja, hogy még szűz vagy? Ha igen, akkor hidd el, óvatos lesz és körültekintő. Ha nem tudja, akkor mondd el neki!
Hány éves a barátod?
az 1. választ a 20:06
ésa 2. választ 20:12
csak akkor tedd meg, ha biztosan tudod, hogy szeretnéd.
ha Te vágysz rá, nem csak a fiú kedvéért mész bele.
ha szeret téged, és ezt érzed, akkor bízz benne. vigyázni fog rád. de ha nem bízol meg a srácban, akkor nincs értelme a dolognak. természetes hogy félsz, de ne aggódj: nincs mitől tartanod :) az életben nem ez az, amitől tartani kell:))
Én azt mondom neked hogyha tényleg szereted őt akkor vele veszitsd el.. Mert ha esetleg ugyadódik hogy szakítotok majd hónapok múlva elveszted mással, az nem olyan hidd el..:S
Én úgy vagyok vele hogy nem az számít hány éves vagy, és az se hogy mennyire komoly a kapcsolat, csak az számít hogy tényleg őszintén szereted-e de abba viszont biztosnak kell lenned. Ha az vagy, akár mi is történik utána, nem fogod megbánni!:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!