Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok bizonytalan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok bizonytalan egy kicsit?

Figyelt kérdés

A barátom (23) én (17) már több mint 2 éve együtt vagyunk... mostanság tervezzük az összeköltözést! A napokban egyre jobban elfog a bizonytalanság vele kapcoslatban.

A huga rendszeresen előhozakodik elrettentő dolgokkal hogy ezt csinál meg azt csinál meg haudik nekem meg stb. (tegyük hozzá h a huga nem szívleli).

És ezeket rendszeresen mások előtt játsza el. Teljesen kínos helyzetbe hozva engem. Persze ő nem veszi észre. mind1.

Én úgy érzem hogy a barátom szeret engem...pesrze vannak civakodások.. de mégis ki tudja mutatni hoyg szeret. Viszont alkalmanként mintha kikelne magából és olyankor mások előtt veszekszi velem (teljesen fölöslegesen).

Miért érzem úgy hogy ezek a családi dolgok és az alkalmankénti veszekedései elbizonytalanítanak? Néha már sírni volna kedvem...de nem vaygok sírós fajta.

Úgy érzem szeretem.....de mégis valami ott motoszkál bennem..aminek az oka az hogy mostanában állandóan azt hallgatom hogy ... mindenféle olyan dolgot csinál amit én rühellek( poker, játékgép...ivás) persze nem viszi túlzásba.. mert azt észre lehetne venni a pénztácáján. Mindig megvan a pénze másnap ha elmegy valahhova. Akkor miért állítja ezeket a huga? Van ennek értelme?

kérlek segítsetek nekem, mert kétségbe vagyok esve.

Remélem érthetően fogalmaztam meg a dolgokat.

2010. febr. 5. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
költözz csak össze vele 17 évesen, azt megtudod milyen a szaros alsót mosni:D megérdemli minden 17 éves akinek ez jár az eszébe
2010. febr. 5. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
kezdjük azon, hogy én 17 évesen már nem költöznék össze valakivel de ha annyira akarsz menni akkor mindenre a legjobb megoldás beszéljétek át a dolgot és jól gondold meg
2010. febr. 5. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért lehetsz bizonytalan, mert a huga beleültette a bogarat a füledbe. Talán ez is volt a célja.

Költözz vele össze, ne aggódj. Te érzed hogy szeret. Ha meg nem jön össze az együttlakás, akkor még hazatudsz menni a szüleidhez. Vagy nem?

2010. febr. 5. 20:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3 válaszoló.. igazad lehet... eddig minden rendben volt semi veszekedés semmit... most mindenki alánk akar tenni mikor végre menne az összeköltözés...
2010. febr. 5. 20:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nagyon jól tudom hogy milyen mosni főzni rá és takarítani utána de köszi első válaszoló... nagyon bölcs van!
2010. febr. 5. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!