Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi esélye van a terhességn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van a terhességnek? Kicsit bizonytalan vagyok.

Figyelt kérdés

Kedden jött meg a menstruációm, és elkezdtem az első levél tablettámat. Szombaton lefeküdtem a barátommal, és elment belém.

Csak 5 szem tablettát vettem be, de még megvolt a mensim. (Nem rendesen, de volt még.Jelzem, most hétfő van, és még mindig van egy kevés... Gondolom, a gyógyszer.)

Mennyi esélye van, hogy teherbe estem? A második orgazmusa volt, az elsőnél még óvszerrel védekeztünk. Gondolom, ennek is van jelentősége.

Köszönöm a gyors, és értelmes válaszokat!

2010. márc. 8. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:

kedd óra menstruálsz...az nem vmi jo...

az majdnem 1 hét..

amúgy most kezdted csak el szedni? vagy csak szünetet tartottál mensi miatt?

mert ha most kedzted el nem biztos h még véd..ámbár menstruáltál..így nem vmi nagy az esélye terhességnek...

ha már régebbóta szeded..akkor semmi gond...

2010. márc. 8. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
A betegtájékoztatót olvasd el. Abban benne van, h ha mensi 1. napjától szeded, akkor hány nap múlva véd.
2010. márc. 8. 19:44
 3/6 A kérdező kommentje:

7 nap után véd...

Nem, egy fél éve szüneteltettem a bogyót... És gondolom attól volt elsőnek ilyen hosszú...

De akkor nincs nagy esélye,ugye?

2010. márc. 9. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Leírtad a választ, 7 nap után véd. Neked csak 5 nap volt, de a mensi miatt van remény, hogy nem maradtál terhes.
2010. márc. 9. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát nincs rá nagy esély....De ha le van írva, h hét nap után véd, akkor miért nem védekeztetek máshogy?: Ráadásul menzesz alatti szexnél nem árt gumi...
2010. márc. 9. 13:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, 7 nap. Nem erősen volt meg, csak épp sötétebb volt a váladék még tehát nem múlt el teljesen.

Remélem azért 5 nap után már jelentett annyit a gyógyszer,meg az,hogy megvolt, meg hogy utána azonnal fürödtem.

2010. márc. 10. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!