Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom, h Ő az igazi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, h Ő az igazi, akivel leélem az életem?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat ha lehetséges köszönöm!
2011. dec. 4. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Sehonnan! Az igazi a szó köznapi értelmében nem létezik, legfeljebb néhány olyan ember az életben, akivel megfelelő energia befektetésével összecsiszolódhatsz.
2011. dec. 4. 19:52
 2/10 DiMalto ***** válasza:
az csak idővel derül ki....
2011. dec. 4. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha el tudod képzelni vele a távol jövődet, öregen, ráncosan, és ez nem ijeszt meg nagyon, akkor igen ő az igazi. Ha gyerekeket látsz magad előtt, ahogyan játszotok velük mind a ketten.
2011. dec. 4. 19:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az általunk felruházott képzelt tulajdonságok miatt létezik az igazi....
2011. dec. 4. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
igazi nincs, csak pár! :( az a szomorú. mihelyt megbíznál benne; megcsal, vagy olyan dolgot csinál, mivel megingatja bizalmadat. Névlegesenm mondd h ő az igazi, de készülj mindennap arra, hogy lehet, hogy vele az utolsó.... :/ Ilyen világot élünk sajna! --C--
2011. dec. 4. 20:04
 6/10 Shai-Hulud ***** válasza:

Dehogynem lehet azt tudni! Teljesen egzakt módszerrel el lehet dönteni, hogy Ő-e az igazi az életedben. Egyszerűen csak vissza kell tekinteni kicsit, és ha úgy nyolcvan éve csak vele akarsz élni, akkor IGEN, Ő AZ IGAZI!

Nem is olyan nehéz, ugye? :-)

Pedro

2011. dec. 4. 20:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor igazi az igazi ha meg annak a gondolatnak hogy mas pasihoz hozzaerj megcsak a szele sem csap meg.
2011. dec. 4. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindig az érzi a másikat igazinak aki szerelmesebb. De sajnos pár csalódás után Én sem hiszek már a mesékben... realista ember vagyok, de szerintem létezik olyan aki véleményben és stílusban is passzol. Mindenkinek meg van a saját párja, de az a rossz a lányok hajlandóak simulékonyak lenni és később rádöbbenni, hogy nekik ez nem jó és ilyenkor a legrosszabb a szakítás... :\
2011. dec. 4. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyszer erről ezt hallottam, és azóta én is így gondolom:

"Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életedet, hanem aki nélkül nem tudnád."

Én már megtaláltam az igazit :-)

2011. dec. 4. 23:53
 10/10 vespana válasza:

Kedves Kérdező és Mindenki !

A mostani dolgot mind-mind tapasztalatból írom és mivel átéltem biztosan tudom hogy minden embernek el van rendelve az igazi akivel leéli az életét és nem véletlenül csak egy „igazi” van az életünkben. Aki nem csak lelki társ és érzi minden rezdülésünket szavak nélkül is. Be kell járni bizonyos felkészülési és tapasztalási utat az életben hogy mindezt meglássuk

S talán jó néhányszor keményen belénk is rúg az élet mire eljutunk idáig , de mind azt a célt

Szolgálja hogy elérjük azt a másikat aki egy életen át szeret minket és feltétel nélkül kész bármire, mellettünk van és mellettünk is akar maradni és nem kell mondani vagy nógatni mert egyszerűen tudja. Amikor előtted áll az igazi nagy „Ő” már az első percben tudni fogod

Hogy ő az akivel leéled majd az életed nem jutnak eszedbe kérdések hogy vajon milyen lehet

Mik a szokásai a tulajdonságai. Egyszerűen érzed , hogy nemcsak mágnesként vonzzátok

Egymást hanem felszabadulsz mellette , fellélegzel, megkönnyebbülsz , megnyugszol a jelenlététől . Mert az igaz szerelem kezdet és vég nélküli ami mindig is létezett kettőtök között és pont akkor és pont abban az időben kell majd találkoznotok. Innentől kezdve nem

Lesz szükség szavakra vagy kérdésekre mert mindketten tudjátok a válaszokat

ui : talán nem késtem el a válasszal hisz az életben soha semmi sem történik véletlenül és a válaszok a kérdéseinkre már léteznek :)

2012. febr. 23. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!