Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, h Ő az igazi, akivel leélem az életem?
Dehogynem lehet azt tudni! Teljesen egzakt módszerrel el lehet dönteni, hogy Ő-e az igazi az életedben. Egyszerűen csak vissza kell tekinteni kicsit, és ha úgy nyolcvan éve csak vele akarsz élni, akkor IGEN, Ő AZ IGAZI!
Nem is olyan nehéz, ugye? :-)
Pedro
Egyszer erről ezt hallottam, és azóta én is így gondolom:
"Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életedet, hanem aki nélkül nem tudnád."
Én már megtaláltam az igazit :-)
Kedves Kérdező és Mindenki !
A mostani dolgot mind-mind tapasztalatból írom és mivel átéltem biztosan tudom hogy minden embernek el van rendelve az igazi akivel leéli az életét és nem véletlenül csak egy „igazi” van az életünkben. Aki nem csak lelki társ és érzi minden rezdülésünket szavak nélkül is. Be kell járni bizonyos felkészülési és tapasztalási utat az életben hogy mindezt meglássuk
S talán jó néhányszor keményen belénk is rúg az élet mire eljutunk idáig , de mind azt a célt
Szolgálja hogy elérjük azt a másikat aki egy életen át szeret minket és feltétel nélkül kész bármire, mellettünk van és mellettünk is akar maradni és nem kell mondani vagy nógatni mert egyszerűen tudja. Amikor előtted áll az igazi nagy „Ő” már az első percben tudni fogod
Hogy ő az akivel leéled majd az életed nem jutnak eszedbe kérdések hogy vajon milyen lehet
Mik a szokásai a tulajdonságai. Egyszerűen érzed , hogy nemcsak mágnesként vonzzátok
Egymást hanem felszabadulsz mellette , fellélegzel, megkönnyebbülsz , megnyugszol a jelenlététől . Mert az igaz szerelem kezdet és vég nélküli ami mindig is létezett kettőtök között és pont akkor és pont abban az időben kell majd találkoznotok. Innentől kezdve nem
Lesz szükség szavakra vagy kérdésekre mert mindketten tudjátok a válaszokat
ui : talán nem késtem el a válasszal hisz az életben soha semmi sem történik véletlenül és a válaszok a kérdéseinkre már léteznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!