Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járok egy fiuval 1-jén volt egy hete. De van egy haverja aki nekem nagyon tetszik és én vele akkarok lenni. De nem tudom mit tegyek mert ez a fiu akivel vagyok nagyon szeret. De én már nem akkarok vele lenni. Mit tegyek?
Előző válaszoló velősen kifejtette, aligha tudnék bármi mást hozzáfűzni.
A pasid barátjánál esélyed sem lesz, mert ha valami jó haverja elvből nem fog veled járni, de még szóba állni sem. Olyan vágyakat kergetsz ami nem lehet(ne) a tied.
Nem tudom hány évesek vagytok, de ha 18-nál több én ledöbbenek. Értelmes ember nem viselkedik így... Egy 14-16 évesre saccollak, az ilyen gyerek szerelem feeling miatt.
Nem tudod mi legyen? Hát itt az én véleményem.
Ku*vára nézz magadba. Elkezdtél járni egy sráccal alig egy hete és máris ráizgultál a barátjára? Mert ő végülis mivel jobb? Izmosabb? Szebben festi a haját? Vagy jobb parfümöt hord?! Mi olyan nyomós oka van annak, hogy a jelenlegi barátod 1 nyamavadt hét után dobnád egy másik srácért, aki ráadásul a barátja?! Ez szánalmas. De tényleg az.
Vagy verd ki a fejedből azt a másik srácot, vagy verd ki a fejedből mind két srácot. Ezzel gyakorlatilag a barátságukat ásod alá. Persze ha tudod... Mert egy gerincesebb férfi nem jár a haverja (volt) nőjével.
21F
Eddig inkább ne kezdj senkivel semmi amíg nem vagy biztos az érzéseidben, mert így csak kavarodás lesz belőle, mint ahogy most is.
Én a helyedben elfelejteném mindkettőt, és ez nekik lenne jó. Ne kavarj bele a srácok barátságába.
Mi az, hogy járok?
Szeretem, vagy sem.
Ha a barátja tetszik akkor vele járj.
Aztán vállald fel a következményeket. Lehet, hogy megéri, lehet, hogy nem.
Szerintem azzal akivel most jársz feltétlen szüntesd be a kapcsolatot, ez így tisztességes.
Kimondom amit mindenki gondol:
Egy büdös ribi vagy! Ennyit a nőkről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!