Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki vagy hazudjak?
A lényeg az,hogy az osztályommal fürdőbe mennénk.De a barátom sehová sem enged,nem hogy oda.Nem tudom,hogy megmondjam-e neki,mert biztos,hogy szakítana érte.De mégsem akarok a fekete bárány lenni.Az egyetlen,aki ide sem megy,nem csak a kirándulásokra stb.
Szerintetek mondjam meg neki,és hagyjam,hogy szakítson? Vagy tegyek úgy,mintha simán suliban lennék? (A többi órám meg lesz tartva,csak kettő alatt megyünk el.A nehéz az,hogy minden szünetben vele kell telefonáljak..)
Tudom,hogy nem szép dolog,hogy hazudni akarok neki,de nem rég szakítottam vele,most békültünk ki és most megint rontsam el?
Tehát a kérdés: megmondjam,vagy ne?
Ne ítéljetek így,ha tudni akarjátok a részleteket írjatok üzenetet!

Azt kell, hogy mondjam... megérdemled. Aki ennyire naiv, az nagyon megérdemli, hogy így bánjanak vele. Melléd pontosan egy ilyen barát való, aki uralkodik rajtad, parancsol neked...
Úgyhogy nehogy szakíts vele:)

Kedves Kérdező!
Én nem ítéllek el, mert nem ismerem az egész szitut, de arra azért marha kíváncsi lennék, miért vagy még mindig vele... Tulajdonnak tekint, nem társnak. Amíg Te nem fogod fel, érzed így, mi nem segíthetünk.

ííí, ez kemény.
ne hari, de nagyon nem jó a szitu, amiben vagy. bár én nagyon ez a független típus vagyok, de azt soha soha nem hagynám, h bárki is megmondja, mit csináljak (hacsak nem a családtagjaim, de ők meg inkább tanácsokat adnak, nem "utasítást"). NE hagyd, h megszabja, mit csinálj!!!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!